Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Treningsplanen for elitesamlingen i Spania er klar. Det kan bli justeringer etter ankomst Spania...

Det legges opp til en rekke økter med høy intensitet, slik at man kan trene høy-økt når det passer inn i treningsplanen eller når dagsformen tilsier det. Det er imidlertid tre prioriterte høy-økter som det er ønskelig at alle løper som høy-økt. Alle har mulighet til å komme med egne ønsker, og det blir i løpet av første helgen gjennomgang av treningsopplegget for samlingen. (25.02.2004)
Treningsplanen

Her kommer resultatene fra løp 3, torsdag 19. februar.

Uoffisielle strekktider. (19.02.2004)
Les mer

Halve elitegruppa i Tyrving reiser til Spania på treningssamling om bare ti dager. Fra Spania kan det meldes om norske sommertemperaturer og flotte treningsforhold, og bedre vær enn det meldes om på værmeldingene i Norge. Alt ligger til rette for en knallsamling i syd-Spania om en drøy uke, med mye god o-teknisk trening. Mer info om den o-tekniske treningen det legges opp til under samlingen kommer på nett innen avreise. Det blir mange gode o-tekniske kvalitetsøkter.

Torbjørn har allerede vært i Spania en tur, løpt noen løp og onemanrelay. Resultatene fra de to siste ukers onemanrelay finner du her... (18.02.2004)
Resultater onemanrelay

Vintercupen løp 3
Torsdag 18. februar arrangeres 3. løp av Vintercupen i et jomfruelig o-terreng fra Eikeli VGS. Løypa er kort og rask; 3,87 km med 10 poster. Start og mål er på parkeringsplassen syd for skøytebanen ved Eikeli VGS. Følg Nadderudveien enten fra Østerås eller Bekkestua til du er der. Det er en fordel med hodelykt, men intet krav. (18.02.2004)


Her kommer, noe forsinket, resultatene fra løp 2 i Vintercupen 2004 som gikk fra Gullhaug skole. 23 deltagere er en økning fra forrige løp. Bjørn, Eirik og Sverre arrangerte et kjempefint gate-O-løp! Neste løp er allerede på torsdag! Møt opp og konkurrer også i vinternatta!

Strekktider! (16.02.2004)
Les mer

Datoen for det ekstraordinære årsmøte er satt til 23.02.2004 (13.02.2004)
Les mer

Neste løp går av stablen torsdag 12. februar på Bærums Verk! Test veivalgsferdighetene i vinternatta! (10.02.2004)
Les mer

Ungdomsløper vant løypeleggerkonkurranse
Jørgen Mathias Nipen (14 år) vandt kretsens løypeleggerkonkurranse for 13-19 åringer (kartet over Bertelsmyråsen ble benyttet). For tiden bidrar ungdomsgruppa med arrangement av Vintercupen (4 løp), arrangement av vintersamlinger, dyktig løypelegging, ny giv i egne aktviteter etc. Det varmer oss å se utvikling av en kultur hvor man i ordnete former bidrar aktivt til å generere aktviteter framfor kun å sitte tilbakelenet. Vi gleder oss allerede til neste gode nyhet fra ungdomsgruppa. (03.02.2004)


Sesongen 2004 starter som vanlig opp med SpringCup i slutten av mars, og tradisjonen tro arrangerer vi i den forbindelse en stor klubbtur. Så sett av helgen 25.-28.mars til sosial klubbtur og sesongåpning i "det flade land". Turen arrangeres i år for 12 gang, og det har aldri vært større oppslutning enn det var i fjor. Opplegget er det samme som det pleier å være, og i år håper vi å passere 50 deltakere fra Tyrving for første gang (2003: 56 deltakere, hvorav 48 fra Tyrving).

Påmeldingsfrist: mandag 26.januar! (20.01.2004)
Tyrvings SpringCup-side

Årsmøte i o-gruppa
Årsmøtet for o-gruppa er mandag 26.januar kl.
1930 på klubbhuset, 2. etg. Alle er hjertelig velkomne og at vi håper at flest mulig har
anledning til å stille.

Det er dessuten årsmøte for hele klubben torsdag den 29.januar kl. 1900 og også her er det anledning for alle medlemmer til å komme! (14.01.2004)


Årets første Tyrving-samling på barmark i 2004 blir i Kristiansand 22.-25.januar. Det er også mulig å reise ned fredag 23.januar. Samlingen er åpen for alle Tyrving-medlemmer. Mange av eliteløperne i Tyrving blir med, og sportskomiteen håper også at ungdomsgruppa vil bli godt representert. Påmelding til Morten Christophersen.

Snøsituasjonen i Kristiansand ser lovende ut, så med mindre det kommer nye snøfall på palmekysten blir det samling... (14.01.2004)
Les mer

Kolsåstoppen Opp ble arrangert 2. juledag med 15 blide deltakere.

(26.12.2003)
Les mer | Kolsåstoppen Opp


28.februar-14.mars 2004 arrangerer Tyrving barmark-samling i syd-Spania, i samarbeid med Finca san Ambrosio, PWT-travel og Pacific Cars. Dette blir en av tre samlinger i sesongoppkjøringen, og det vil bli tilrettelagt for mye bra trening. Det er mulig å være med på hele- eller deler av samlingen. Samlingen er i utgangspunktet en Tyrving samling, og er åpen for alle Tyrving-løpere. For å få ned egenandelene ønsker vi å fylle alle sengene vi disponerer, og åpner derfor for å ta med løpere fra andre klubber hvis det er ledige plasser. Det er derfor fint om alle med tilknytning til Tyrving som kan være aktuelle gir beskjed (helt uforpliktende), så vi kan holde av noen plasser inntil videre. Påmelding til Morten Christophersen (25.12.2003)
Les mer om Tyrvings Spania-samling

Tyrving-Awards ble i år delt ut for andre gang. Gjennom siste halvdel av november og hele desember har man kunnet stemme frem sine favoritter på Tyrvings hjemmeside i fire katoegorier. Elitegruppa (12 løpere) har stemt frem årets ungdomsløper, og i tillegg har to priser blitt delt ut av henholdsvis UK og styret (etter innstilling fra sportskomiteen). (23.12.2003)
Les mer

Den store klubbkvelden!
Trening:
Spenst- og styrketrening kl.16.00 på klubbhuset.

BingO-Sprinten:
I kveld arrangeres BingO-Sprinten for 10.gang! Starten går kl.17.45 (ca) og det er rekordmange påmeldte (51). Har du ikke meldt deg på kan du sende en mail til famtilt@online.no.

Tyrving-Awards:
Etter BingO-Sprinten blir det premieutdeling, og så...
Ca.kl.20.00 starter årets store prisutdeling. Det blir utdeling av Tyrving Pokalen, Aftenpostens Pokal og Mesterskapspokalen. Deretter kåres vinnerne av årets Tyrving-Awards, med sveitsisk landslagstøy (sponset av Thomas Hodel) til vinnerne, og ikke minst heder og ære. Det er fortsatt mulig å stemme i de fire kategoriene med folkejury, så hvis du ikke har gjort det enda... Stem nå! Avstemningen avsluttes i løpet av formiddagen.
- årets dameløper:
- årets juniorløper:
- årets herreløper:
- årets prestasjon:
... det kåres også vinnere i en rekke andre kategorier.

Vel møtt til klubbkveld på klubbhuset! (22.12.2003)


GG løper PWT i mars
Graham Gristwood, en av Tyrvings to briter, har blitt tatt ut i den britiske PWT-troppen til den innledende runden i Italia 9.-13.mars. Graham er en av fem herreløpere i troppen. Graham Gristwood er siste års junior. Han kommer til å løpe for Tyrving i flere av de store stafettene kommende sesong, og blir med på sesongstart i Danmark (SpringCup) i slutten av mars. (21.12.2003)


Audun Weltzien for Tyrving også i 2004
Audun har altså valgt å bli en del av Tyrving Nord kommende sesong, og fortsetter å representere Tyrving til tross for at han har flyttet til Trondheim. Tyrving Nord består fra før av Carl Waaler Kaas og Torbjørn Sagberg (bedre kjent som O-rettslaget), som også kommer til å løpe for Tyrving kommende sesong. Audun bytter altså ikke til NTNUI, selv om han roser klubben på sin hjemmeside.

Tyrvings herrestall blir ikke svekket forran 2004 sesongen, men alle de unge lovende løperne blir imidlertid et år eldre. Det blir spennende å se hva den unge lovende herrestallen til Tyrving kan få til i 2004. Om det blir noen forsterkninger på herresiden gjenstår å se, så følg med på nett... (20.12.2003)


Tyrving-Awards nærmer seg...
Årets Tyrving-Awards nærmer seg... Mandag 22.desember, rett etter BingO-Sprinten, braker det løs i 2.etg på klubbhuset. Det blir utdeling av Tyrving Pokalen, Aftenpostens pokal og Mesterskapspokalen. Deretter kåres vinnerne av Tyrving-Awards 2003. Det er fortsatt mulig å stemme i de fire kategoriene med folkejury:
Årets dameløper
Årets herreløper
Årets juniorløper
Årets prestasjon
Det er jevnt i flere av kategoriene, så din stemme kan bli avgjørende. Avstemningen avsluttes mandag 22.desember. (19.12.2003)


I dag gikk årets siste intervall-trening av stabelen og hele 13 personer møtte opp for å få fart på kroppen før juleribba inntas. (16.12.2003)
Les mer

Tøffen, langdistanseløp i Larvik, 28/12
Larvik OL arrangerer Tøffen (10km) og Tøffeln (5km) 28/12 fra klubbhuset på Tanum (nær Larvik). Terrenget denne gang er meget variert og kupert med mye stier og er spennende for gode veivalgsstrekk. Det kreves smarte løpere for å finne gode trasséer og tenke høyde på veivalgene. Info Larvik OL. Påmelding innen 26/12. (16.12.2003)<< Forrige  1-10  11-20  21-30  | < 31 >  32  33  34  35  36  37  38  39  40  Neste >>

!