Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Kolsåstoppen Opp avholdes 2. juledag kl 1001 fra p-plassen øverst i Toppåsveien. Påmelding til Olav innen 24/12. (16.12.2003)
Les mer

10 nominerte har blitt til 3... Folket har talt, og det er nå klart for finalerunde i kåringen av årets prestasjon! Mange har stemt i den innledende runden, men i finalerunden starter de tre nominerte igjen med null stemmer og alle som har stemt tidligere har lov til å stemme på nytt. Avstemningen avsluttes mandag 22.desember, samme dag som Tyrving-Awards 2003 deles ut på klubbhuset (etter BingO-Sprinten). Vel møtt til prisdryss over Tyrvings medlemmer 22.desember! (15.12.2003)
De nominerte er...

O-boka
Hver dag frem til julaften trekkes det ut en kjøper av O-boka som får et gratis eksemplar tilsendt i posten. O-boka kan du bestille på O-bokas nettsider.

Der kan du også lese mer om O-boka. O-boka har fått positiv omtale i Østlandingen, på o-nett og på Staff-Valstad. (05.12.2003)


Avstemningen for Tyrving-Awards 2003 har pågått i flere uker, og det nærmer seg 100 avgitte stemmer. I en komentar til Tyrving-nett oppfordrer leder for sportskomiteen, Morten Christophersen, alle til å registrere seg som brukere på nettsidene, og stemme i de fire Tyrving-Awards kategoriene.

Ja, for nå er det åpnet for avstemning også i den fjerde folke-kategorien - årets prestasjon. Det var mange gode prestasjoner, men valget fallt til slutt på ti prestasjoner som ble nominert til den innledende runden. Denne avstemningen fungerer på en litt annen måte enn de andre kategoriene... (04.12.2003)
Les mer om avstemningen og de nominerte

Nattløp fortsatt hver onsdag
Nattløpsentusiastene kan fortsatt hygge seg med nattløp i Tyrvingland hver onsdag, og forberede seg til viktige nattløp våren 2004 (som Tio og Jukola). Arrangør er Veritas. For info se: Veritas hjemme-side I det siste nattløpet med forhold for spesielt interesserte (regn og +2 grader) tok Tyrvingløpere de 7 første plassene. For resultater se: Resultater 26/11 De neste løpene avholdes i Veritasskogen 3/12 og Kalvøya 10/12. (27.11.2003)


Da er intervallsesongen over for i år, og etter å ha summert opp viser det seg at Henning Spjelkavik suverent stakk av med seieren etter å ha deltatt på 17 av 19 mulige intervalltreninger. Imponerende!!!

Det har totalt vært 201 starter i år. Henning innehar utrolige 8,5% av disse. I tillegg har det vært et snitt på 10,5 personer per trening. Dette bør være mulig å slå neste vinter! (25.11.2003)
Les mer

For andre år på rad blir det prisdryss over Tyrvings løpere på "banketten" etter BingO-Sprinten. Det hele finner sted på Tyrvinghuset mandag 22.desember, så sett av dagen!

Først blir det premieutdeling for BingO-Sprinten. Deretter kåres vinnerne av Tyrving-Awards 2003, med mange flotte premier og ikke minst heder og ære! Også Tyrving-pokalen, Aftenspostens pokal og Mesterskapspokalen blir delt ut i løpet av kvelden, så dette vil du ikke gå glipp av.

Tyrving-Awards innfører i år flere nye priser, og frem mot den store dagen 22.desember vil vi bygge opp spenningen med å offentliggjøre info på Tyrvings nettsider. I enkelte av kategoriene er det DU som bestemmer hvem som skal stikka av med prisen, ved å stemme frem de nominerte...

Årets herreløper
Årets dameløper
Årets juniorløper
Årets komet
Årets stafettløper
Årets prestasjon
Årets ungdomsløper (20.11.2003)
Mer info om Tyrving-Awards 2003

Intervalltrening tirsdag; veteranene dominerer
På siste intervalltrening 18/11 deltok veterangruppa med 3 ganger flere deltakere enn fra noen av de andre gruppene. Håper noen av de andre gruppene (herrer senior, damer, junior, ungdom etc.) blir inspirert til å matche veterangruppa på neste intervalltrening 25/11 og på klubbkvelden 2/12. (19.11.2003)


Klubbkveld tirsdag 2. desember kl. 19.30
- Flere av våre beste juniorer vil "holde foredrag" om sine beste løp.
- En veteran viser frem sitt beste løp gjennom tidene.
- Lagkonkurranse i karthusk.
- "Boller og brus"
- Trening fra 18.00

Vi regner med at du kommer!

Arne Vidar
(18.11.2003)


"Vilt, vakkert og rått"
Det er det nye slagordet til norsk orientering. I helgen inviterte NOF til samling om image og profil, og 60 løpere, trenere og ledere møtte opp for å diskutere. Ingebrigt Steen Jensen skulle holde innledningsforedraget, men måtte melde forfall. Til tross for reklameguruens fravær, er konklusjonene man kom frem til i helgen som tatt ut av Steen Jensens boksuksess "Ona Fyr". Så nå gjenstår det å se om suksessoppskriften til Ingebrigt Steen Jensen også blir en suksess for NOF. Og husk å spørre deg selv hver dag: Har den jobben jeg har gjort i dag bidratt til at orienteringsidretten framstår som vill, vakker og rå?

Les mer på O-Nett, Staff-Valstad og Alternativet
Se diskusjon på forumet (17.11.2003)


Audun tatt ut på NOFs U25-gruppe
NOF har tatt ut en U25-gruppe til sesongen 2004. 13 løpere har fått plass i denne gruppen, og blant de heldige finner vi Audun Weltzien som en av tre føresteårs-seniorer.

Vi gratulerer Audun med uttaket!

Se laguttaket på NOFs sider (07.11.2003)


Trening onsdag 5.november
Øystein Holo arrangerer i kveld natt-løp for Veritas, og løpet er åpent for alle interesserte Tyrving-løpere. Samlingsplass og oppmøte ved Fossum klubbhus. Det er mulig å starte kl.18-19. Løypen er 3,7 km og går på Lathusåsen-kartet (1:6 000). (05.11.2003)


Ingunn og Anders tatt ut på landslaget
NOF har tatt ut juniorgruppa for 2004. 12 løpere har blitt tatt ut, og blant de var det to Tyrving-løpere; Ingunn Weltzien og Anders Tiltnes. Ingen andre klubber har mer enn en løper i NOFs juniorgruppe, så de unge lovende ser ut til å være jevnt fordelt utover landet.

Vi gratulerer Anders og Ingunn med uttaket!

Se laguttaket på NOFs sider
Artikkel Budstikka: Weltzien på landslaget (01.11.2003) (31.10.2003)


Dagrun Brox til Tyrving

Dagrun Brox (21) har bestemt seg for å løpe for Tyrving kommende sesong. Den opprinnelige Toten-Troll løperen bytter fra Oddersjaa, der hun har løpt de siste sesongene.

Dagrun har 4.plass fra jr.NM (kort) i Trondheim i 2001 og 7.plass sammenlagt fra NC året før.

Vi ønsker Dagrun velkommen til Tyrving! (27.10.2003)
| Overganger

Tirsdag er dagen alle har ventet på. Da starter endelig intervalltreningene opp igjen! Nå er det på tide å få i gang vintertreninga så vi ikke blir gående å støve ned. Møt opp på klubbhuset tirsdag 28. oktober klokken 18.00!! (26.10.2003)
Les mer

Som alle vet er Bingosprinten Tyrvings mest tradisjonsrike løp. I år som i fjor får du et avbrekk i julestria ved å delta på dette o-løpet som blir bedre å bedre for hvert år. 22. desember er datoen det skjer og stedet er klubbhuset på kadettangen! Først er det start kl 1800. Løperene vil i år oppleve nye metoder å orientere på og etter et løp med kartbytte, drikkepost og høye kilometertider vil det bli kake-bankett med premieutdelig og mye annet morro. Dette er klubbens løp og rekrutter, ungdomsløpere, juniorer, seniorer, landslagsløpere, veteraner og alle dem som ikke greier å sette segselv i bås må være med på morroa!!
les mer... (24.10.2003)
Les mer

Tyrvingløper ble BC mester i 10 km gateløp
Medlem i juniorgruppen, Thomas Nipen (19 år), ble sist helg British Columbia mester i juniorklassen i 10 km gateløp. Vancouver har et rikt fri-idrettsmiljø, og OL i 2010 gir ekstra inspirasjon for all idrett. Dette er også en påminnelse om at Tyrving har spesielle muligheter for synergi mellom orientering og fri-idrett, og at dette kan utnyttes til å lære seg å løpe enda raskere i o-løypen. Vorspiel kan det bli med intervalltrening allerede førstkommende tirsdag 28/10, og så ryktes det at Sportskomiteen jobber med synergi mot fri-idrettsgruppen. (24.10.2003)


Kjære Kirsten!
50

GRATULERER MED 50 - ÅRSDAGEN!!!

På vegne av alle i styre og stell i klubben og sikkert alle utøvere og
foreldre som kjenner deg:
Vi vil alle takke deg for din store innsats som daglig leder for IL Tyrving gjennom 17 år. Tillitsvalgte og utøvere kommer og går men Kirsten består.

Ditt gode humør, din optimisme og stå på vilje smitter over på alle oss andre.
- Du er drivkraften og organisatoren ved arrangement av alle store stevner
- du sørger for at resultater kan leses på hjemmesiden omtrent i samme øyeblikk som resultatene er klare
- du sørger for at vi får lese Tyrving Nytt
- du sørger for å holde kontakt med tillitsvalgte, utøvere og foreldre og bygge opp det sosiale miljø
- du sørger for at vi kan lese om Tyrvings utøvere og idrettsprestasjoner i Budstikka
- du er tilgjengelig tidlig og sent
- du er inspirerende
- du er engasjerende
- du er selve drivkraften i klubben

Vi som har vært med litt kortere i klubben har lært å sette stor pris på deg og skjønner ikke hva vi skulle gjort uten deg. Du er en stor bidragsyter til den fremgangen vi har på alle områder og det gode sosiale miljø. Vi er blitt glad i deg som menneske og kollega.

Vi ønsker deg til lykke med dagen og håper at du vil være med i mange, mange, mange år fremover.

Masse "bursdaghilsener"

På vegne av hele Tyrving
Svein Erik                     Geir                  Erik


(24.10.2003)


NOF inviterer til samling om temaet "Image og profil - har vi noen?" fredag 14. og lørdag 15. november. Sted: Rica Oslo Hotel ved Sentralbanestasjonen.Ansatte, kretsledere,klubbledere, utøvere og trenere er invitert.Har du lyst til å være med? Påmeldingsfrist 20. oktober (18.10.2003)
Les mer

Tyrving nr.46 i 25manna
Med 46.plass i årets 25manna, forbedret Tyrving seg fra i fjor med 5 plasser. Dermed fortsetter den langsomme klatringen mot toppen (1.laget har forbedret seg hvert år siden 25manna-comebacket i 1999, med unntak av 2000 da 1.laget ble disket), til tross for at mange av de antatt beste Tyrving-løperne i år ikke var med. 1.laget var en drøy halvtime bak vinnerlaget fra Södertelje, mens 2.laget kom en time lenger bak i køen på 193.plass (plassen bak Østmarkas 1.lag!).

Artikkel Budstikka: Tyrving tredje best (14.10.2003) (15.10.2003)<< Forrige  1-10  11-20  21-30  31  | < 32 >  33  34  35  36  37  38  39  40  Neste >>

!