Kommende helg er det Norsk O-Festival i Oslo; Nydalen SK arrangerer med arena ved Sognsvann. Det er mange år siden noen klubber hadde over 100 deltakere i Norsk-O-Festival. I år er det to klubber, Kongsberg OL med 103 deltakere og IL Tyrving med 106 deltakere. Tyrving er endelig størst i O-festivalen - nå må alle vise at vi også er best!

Startlister fredag: NM sprint / Mellomdistanse (ordinære klasser) Startlister lørdag: Stafett / Tyrvings lagoppstillinger
Startlister søndag: Klassisk distanse (ordinære klasser og elite/CraftCup) (22.06.2005)

Det rapporteres at årets ekspedisjon i østerled var vellykket på alle måter. Våre hospitanter i IL Skade ble friskmeldt i tide, været ga en smak av sommer, og de sportslige prestasjoner var mer enn godkjent.

Damelaget med Dagrun + Ingrid debutant + Sunniva + Ingunn jobbet seg akkurat inn på listen over de 100 beste lagene, og nr.10 av de norske.

Herrelag 1 åpnet sterkt med Torbjørn bare 2:08 etter tet. Geir og Anders sov heller ikkje bort sumarnatta, men noe tidstap ble det, så da Christian H gikk ut uten lykt på 4.etp var laget på 73.plass (+23:10). Bole + Vegard + Nicholas + Audun W jobbet seg bra oppover i feltet, og kunne spurtslå Wing til en 46.plass (+47:52); nr.7 av de norske og 19 plasser fram ift. i fjor.

Herrelag 2 med en blanding av unge lovende BjørnE, Sverre HL, EirikN, EspenW og ikke fullt så unge HenningS, IngeG, FrodeK kom inn omtrent som i fjor, på 274.plass (+2:38:43). (21.06.2005)
Les mer

Mandag 29.5 var det mini-Jukola på Hosle, med publikum. (07.06.2005)
Les mer

Mandag 6.juni ble det løpt testløp for Jukola. Også prestasjoner tidligere i sesongen og skjønn vil bli tillagt vekt ved uttaket. Lagene vil bli offentliggjort i løpet av uken.

Testløpet gikk fra Vesledammen i Røyken. Resultatene finner du her. (06.06.2005)
Startliste

I dag gikk NM ultralang av stabelen, og ikke overraskende stakk Zsuzsa F av med en av medaljene. Som hun har gjort før ble det også denne gangen bronse - og vi gratulerer ! (04.06.2005)
Les mer

KM stafett junior og yngre veteraner - 15. juni 2005 i Lier
Husk - påmelding til KM stafett for junior og veteraner (D/H 120) innen mandag 6. juni ved å sende en epost til Kirsten!

Se også løpets hjemmeside. (03.06.2005)

NOF feirer som kjent i år 60 år og i den forbindelse har de laget kortstokker som vi skal selge. (31.05.2005)
Les mer

Interkrets-kamp i Strömstad
RannveigØ slår til når det gjelder, og sørget for klasseseier til AOOK i D15-16 med 1:48 ned til nr.2; på søndagens stafett løper hun siste etappe på kretsens 1.lag. IdaT klarte en 11.plass og løper på 3.laget, og IngridS en 16.plass og 4.laget. Superreserven IngridB løp også bra, 10 sek bedre enn Ida og ca. 8:30 bak Rannveig. Mens rapportene sier at EspenW (nr.30, 5.laget) var mindre fornøyd, i hvert fall med løpet sitt.

Og selv om 3 av 7 lag ble disket søndag vant AOOK klart sammenlagt. I stafetten var 7.laget (!) beste AOOK-lag på 3.plass, og 5.laget med en god Espen ble nr. 4. Rannveig var igjen raskest av jentene på siste etp. Alle resultater hos arrangøren. (28.05.2005)

Audun Weltzien er Tyrvings representant i Nordisk Mesterskap på Notodden denne helgen. Audun klarte en hederlig 22. plass på langdistansen torsdag, +17:43 etter suverene Anders Nordberg, men var selv lite fornøyd med sitt løp. Løypa var tøff som en klassisk distanse skal være, absolutt ikke noen "walk in the park"!

Bedre gikk det i Breviks gater fredag ettermiddag, med en 9. plass på sprint-distansen og 3.beste nordmann, + 0:42,3 bak verdens beste sprint-orienterer Øystein Kvaal Østerbø.

Lørdagens mellomdistanse åpnet bra, men så etter 3.post smalt det i ankelen og Audun hadde ingen sjans til å fullføre. Nå håper vi bare det ikke er brudd; nye røntgenbilder mandag....

Les forhåndsomtale om Audun og NOM i Budstikka. Alle resultater hos arrangøren. (26.05.2005)
Les mer

O-teknisk klubbtrening torsdag
Torsdag 26.mai kl.18:00 starter de o-tekniske klubbtreningene opp igjen med momentløype fra Jegersborg i Sørkedalen. Kartet er helt nytt og brukt bare på OCC og Maxim-Cup tidligere i år. Terrenget er stort sett fint og raskt (i Maxim-Cup gikk vinneren ned på 6 min/km).

Det blir klubbtreninger hver torsdag frem til sommeren. Mer info om disse finner du på treningssidene. (24.05.2005)

10 min på det korte strekket !
Oppsal's KnutValstad minneløp i Østmarka søndag 22/5 ble en markering av ungdomsgruppas bredde og potensiale: 3 løpere tok sin første premie for året (dvs. beste 1/3).

Og rekruttgruppa stilte med en rekke debutanter som klarte seg flott gjennom sin første o-konkurranse. (23.05.2005)
Resultater her

Tyrving hadde 4 lag / 60 løpere (!) i aksjon i årets 15-stafett. Østmarka viste seg som Vill, Vanskelig og Våt, og flere favorittlag gikk på diskvalifiserende feil. Men ikke de 3 beste lagene våre:

Tyrving 1 løp seg opp fra 8. etter første veksling til en flatterende 2. plass, +17:56 bak suverene Fredrikstad SK.

Tyrving 2 lå nede på 20 plass etter 2 etapper, men avsluttet sterkt til en 9. plass (+ 47:20). Da ble det også pokal for beste klubblag nr. 2 !

Tyrving 3 ble til slutt nr. 23 av 30 fullførende / 44 startende (+1:43:10), det etter at 3.rekka (snittalder 14,3 år) vekslet som nr. 5 etter 1.etappe. Ikke pokal, men beste (og eneste fullførende) klubblag nr. 3 !

Tyrving 4 gikk på en disk allerede på en 2.etappe, men resten av laget lot seg ikke affisere og gjennomførte i fin stil - og satte punktum for stafetten som siste lag inn fra skogen.

Alle resultater hos arrangøren (23.05.2005)
Våre etappetider her

Audun løper NOM
Etter tre sterke plasseringer på NOM testløpene på Kongsberg pinsehelgen, ble Audun Weltzien i går tatt ut i den norske troppen til Nordisk Mesterskap (NOM), på Notodden 26.-29. mai. Uttaket for seniorer finner du på NOFs sider.

Audun imponerte med 1.plass på langdistansen, 2.plass på sprinten og 5.plass på micr-o mellomdistanse i testløpene. Les mer på Orientering på Nett og kondis.no. (17.05.2005)

Pinsehelgen er brukt til testløp for uttak til Nordisk mesterskap på Notodden siste helg i mai. Søndagens langdistanse 14 km i realt skogsterreng mellom Eiker og Kongsberg ble en triumf-ferd for Audun W - i tet fra start til mål og inn til en meget klar seier 2 min foran kobbelet av etablerte landslagsløpere. (16.05.2005)
Les mer

Resultater fra Kalvøya 11. mai. (16.05.2005)
Resultatliste er vedlagt

Årets TioMila er over. Damene forbedret fjorårsresultatet til en bra 48.plass, mens herrene i år kunne løpe inn til 59.plass. Selv om begge resultatene var under målsettingen var det en fin tur og mye oppløftende løping. At herrene ikke blir dårligere enn 59 når det bare er noen få løpere som løper gode løp viser at vi er på riktig vei og har et jevnt godt lag. Ingen store blemmer på noen av lagene i år må være godtkjent, og herrenes 2.lag presterer dessuten langt over forventet. Det kommer nye sjanser, og Tyrvingseier i TIOMILA 2010 er målet! (13.05.2005)
Les mer

Bare jaktstarten gjenstår av årets Maxim-Cup, og Tyrving fremstår som den sterkeste klubben på herresiden. Anders Tiltnes tok sin andre strake seier og forsvarte den gule ledertrøyen i går, mens Tyrving nå har dobbelt i herrenes lagkonkurranse. Mens Elitegruppa Tyrving økte sin ledelse, benyttet ungdommene i Team Dendrofil - Tyrving fellesstarten til å avansere til 2.plass forbi både Askers og Nydalens lag.

I ungdomscupen gikk Ingrid Skantze videre fra sin "duell" med Britt Ingunn Moian Nydal (som før fellesstarten var innehaver av 3 av 4 ledertrøyer for damer), og møter Julie Berteig (Fossum) i finalen. (13.05.2005)
Les mer

Gatelangs i Oslo - uten kart
En rekke av våre løpere brukte lørdagen til å forsterke Tyrvings lag i Holmenkollstafetten.

Juniorjentene med AnnikenWN, IngridS, IngridB og IdaT vant like godt hele greia ! Og samme Anniken samt ZsuzsaF ble nr.4 i damenes eliteklasse.

En 4.plass klarte også herrer junior med AudunW, HaraldB og EspenW på laget. Og AudunW og HaraldB fikk også med seg en 8.plass i herrenes eliteklasse.

Lagbilder m.m. (08.05.2005)

Kondis har tydeligvis fått øynene opp for at det finnes flere gode og lovende o-løpere i Tyrving. For andre gang på rad er en Tyrving-løper blitt o-profil på www.kondis.no. Denne gangen er det Audun Weltzien kondis presenterer på sine nettsider. Les hele intervjuet på kondis.no. (07.05.2005)

Bjørn Ekeberg til topps i Eikerløpet

I en sterk H17-18 klasse i Eikerløpet på Kr. Himmelfartsdag gikk Bjørn Ekeberg helt til topps på den meget sterke tiden 48:52 på 6,5km. Med det satte han på plass flere harde konkurrenter og fortsetter den gode løpingen han har prestert etter å ha rykket opp i juniorklassen i år. Sverre Haug Lindseth fulgte på 6.plass i samme klasse, 4 min bak Bjørn.

I D17-18 ble Anniken Weber Nielsen nr.6, mens Espen Weltzien endte på 6.plass i H15-16. Og Gunnar Fiskum gjorde årsbeste med 3.plass i H13-14. (06.05.2005)

<< Forrige  1-10  11-20  | < 21 >  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31-40  Neste >>