Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Følg jr-VM live!
Nå har du muligheten til å følge jr-VM nesten live. Arrangøren legger ut resultater fortløpende på denne siden. (07.07.2004)

I dagens mellomdistanse kvalifisering greide Ingunn Weltzien, Anders Tiltnes og Graham Gristwood å kvalifisere seg til A-finalen. John Fredrickson endte i B-finalen. Mellomdistanse finalene går i morgen, onsdag. (06.07.2004)
Les mer

Det er mye som skjer om dagen. Ikke bare er det junior-VM og Nordic Meeting, men mange Tyrving-løpere deltar og på ferieløp rundt om i den store verden. Og sånt blir det resultater av! (05.07.2004)
Les mer

I morgen braker junior-VM i Gdansk (Polen) løs med hele 4 Tyrving-løpere på startstreken. Fram til lørdag kan du følge resultatene fra Polen her på Tyrvings nettsider. Følg med! (05.07.2004)
Les mer

Årets Jukola og Venla er gjennomført, og Tyrving fullførte stafetten med to herrelag og et damelag. Herrenes 1.lag endte på 65.plass, 2.laget på 269.plass og damene på 101.plass. De neste par ukene kommer alle løperne til å skrive om sin etappe, minst en etappe blir lagt ut hver dag. Så følg med på Tyrving nett...

Damene er i mål, på tross av uhellet i starten. Herrenes 1.lag er også i mål, selv om GG fortsatt ikke er helt i mål på sin etappe. På herrenes 2.lag mangler bare Thomas Nipen på siste etappe. Årets Jukola er så godt som ferdig, og sportskomiteen ønsker å takke alle for innsatsen. En særlig takk til Morten Nilstad Pettersen og Dag Kolberg som var med som lagledere!

Herrenes 1.lagDamelagetHerrenes 2.lag (04.07.2004)
Les mer

13.plass i Nordic Meeting
Reserven til Nordic Meeting, Carl Waaler Kaas, fikk en ny sjanse på dagens mellomdistanse i Danmark. Der gikk norske Jonn Are Myhren helt til topps og KOKs Kristian Dalby ble nr.3. 4,24 min bak vinneren endte Carl på 13.plass, som tredje beste norske løper (av 8). Kanskje like greit at reserven fikk sjansen. Tyrvings andre representant i Nordic Meeting, Audun Weltzien, endte på 19.plass, drøye minuttet bak Carl.

De norske damene dominerte også i Nordic Meeting, selv om de ikke klarte å bestige øverste trinn på seierspallen. Ingunn Fristad ble nr.2 og Tone Wigemyr nr.3. Vant gjorde Malin Sand fra Sverige. (03.07.2004)

Nordic Meeting er i gang
Og det med Tyrving-løpere på startstreken og stor norsk dominans. Ja, for det var ikke bare en Tyrving-løper som startet på fredagens sprint. Også Carl Waaler Kaas hadde klart å komme med fra sin reserveplass. Det skilte lite mellom de beste på sprinten, og Audun Weltzien endte på 5.plass. Bare 22 sek bak Peter Öberg fra Sverige og OK Hällen. 12 sek bak Audun kunne Carl løpe inn til 10.plass.

Fredag er det mellomdistanse og lørdag klassisk distanse. Audun stiller til start på begge distansene, mens Carl ser ut til å være ferdig med sine representasjonsoppgaver for denne gang. (03.07.2004)

Stafetten under Norsk O-Festival ble gjennomført i dag, med en rekke Tyrving-lag på startstreken. Både herre- og damelaget hadde ambisjoner om å være med å kjempe høyt oppe, og begge klarte til slutt å forbedre resultatene fra i fjor. Herrene løp etter 6 etapper inn til 8.plass, som er en plass bedre enn i fjor. Damene ble nr.6, som var en betydelig forbedring fra i fjor da 2.laget slo 1.laget. Damenes 2.lag ble i år nr.17.

Også ungdommer og veteraner bidro til at Tyrving satte sitt preg på stafetten. I H13-16 var 1.laget oppe i ledelsen etter 2.etappe, men endte på 4.plass i mål. 2.laget imponerte med 10.plass. I H160 ble det 5.plass og i H165 3.plass.

I parløpet for D11-12 løp Hanna Dale og Marianne Engseth inn til 11.plass. Det er gøy å se at også de yngste stiller opp, og viser at det gror godt i Tyrving for tiden.

Se bilder fra stafetten og O-Festivalen her... (26.06.2004)
Les mer

17.plass til Carl i Tsjekkia
Fredag ble mellomdistansen i Student VM i Tjekkia arrangert. Beste norske herreløper kom fra Tyrving. Carl Waaler Kaas endte på 17.plass, noe som var hans beste resultat så langt i Student VM. Det var bare 3 1/2 min opp til vinneren. Også denne gangen endte Lars Skjeset fra Vang to plasser bak. Torsdag gikk Øystein Kvaal Østerbø helt til topps på sprinten.

Les mer på arrangørens nettsider. (26.06.2004)

Tiltnes til topps
Anders Tiltnes gikk til topps da Norsk O-Festival ble arrangert på Eiker fredag. De to største konkurrentene stilte riktig nok ikke til start, men Anders innfridde favorittstemplet og vant med et halvt minutt. I D21E Ble Zsuzsa Fey beste fra Tyrving med 11.plass, mens Audun Weltzien ble beste i H21E1 med 23.plass. Lørdag er det stafett, og søndag normaldistanse. (26.06.2004)

Carl nr.20 i student VM
Onsdag ble første løp i Student VM i Tjsekkia avviklet. Det var langdistanse, og ikke overraskende ble det Tjekkisk hjemmeseier for både herrer og damer. Michal Smola vant herreklassen, og Ivar Haugen ble beste norske på 6.plass (5,36 min bak). Tyrving var også representert i Student VM, ved Carl Waaler Kaas. Han ble nest beste norske på 20.plass, 10,35 min bak Smola. I en kommentar til Tyrving Nett sier Carl han ikke er helt fornøyd, og mener han ihvertfall skulle vært tre minutter bedre. Lars Skjeset fulgte to plasser bak. Beste norske dameløper ble Marte Balchen på 8.plass.

Les mer på arrangørens nettside (24.06.2004)

Årets TioMila er over. De siste årene har vært harde med Tyrvingøyne og med tanke på TIO-tradisjonene vi hadde på tidlig 90-tall. Årest TIO markerer derimot at vinden er snudd og Tyrvings potensiale begynner å skinne gjennom! Vi løp som et lag, og selv om det i år ikke florerte med toppløp, løp vi oss godt gjennom stafetten. Selv om det ikke synes av resultatlistene stemplet vi i mål på 40.plass. Vi er sikre på at resultatene i årene fremover kommer til å toppe hverandre. Tyrvingseier i TIOMILA 2010 er målet!

Da har alle ti løperne skrevet om hver sin etappe... (22.06.2004)
Les mer

65.plass i Jukola kavlen
I Jukolan viesti (herrestafetten) stilte Tyrving i år med to lag på startstreken. Begge med gode startposisjoner (nr.52 og nr.171), etter gode resultater i fjor. Målene var klare; løpe 14 gode etapper og vise at Tyrving er å regne med i stafettsammenheng igjen.

De to lagene endte til slutt på 65.plass og 269.plass, etter mye god løping. Mens 2.laget presterte over forventet (særlig imponerte de to 15-16 åringene som fikk sjansen i årets Jukola), løp 1.laget for svakt på et par etapper til å kunne forbedre fjorårsresultatet. Likevel var det mye oppløftende løping å se blant Tyrvings løpere i Finland, og det lover godt forran neste helgs O-festival på Eiker.

NB! Fra og med tirsdag skriver hver enkelt løper om sitt løp i Jukola og Venla, og hver dag de neste ukene vil det bli lagt ut minst en etappe på nett. Så følg med... (21.06.2004)

Carl, Graham og Anders
Forsvarets orienteringsutvalg har etter testløpene i Danmark tatt ut 7 herrer til Militært VM i Harskamp, Nederland 30.8 - 5.9. Carl Waaler Kaas løp seg til en plass på laget.

Grattulerer!! (21.06.2004)
Les mer

Denne helgen fullførte 1136 lag Jukolan viesti (herrestafetten), mens 763 lag fullførte Venlojen viesti (damestafetten). Tyrving stilte med 2 herrelag og 1 damelag, der damene åpnet ballet kl 15.30 lørdag formiddag. Det startet på verst mulig tenkelig vis... (21.06.2004)
Les mer

Jukolan viesti og Venlojen viesti 2004
I morgen, fredag, setter tidenes største Jukola-troppen fra Tyrving, kursen mot de finske skoger. Troppen teller 17 løpere og 2 ledere, dette utgjør 2 herrelag og 1 damelag. 1.lagene er også bedre enn på mange år, og på søndag etter at 18 gode etapper er gjennomført kommer Tyrving til å sitte igjen med gode plasseringer.

Men man trenger ikke å dra helt til Finland for å følge med på stafetten. Arrangøren vil legge ut løpende oppdateringer på sine nettsider, og på Tyrvings nettside vil Tyrving-troppen i Jämi ved Tampere forsyne leserne med direktemeldinger fra stafetten. Så følg med på nett i løpet av helgen. Damene starter kl.15.30 på lørdag og herrene kl.23.30 lørdag kveld. (17.06.2004)

Lagene til Jukola
Lagene til Jukola og Venla er nå endelige, og ligger ute under stafettuttak. Det har blitt omrokkeringer på de tre siste etappene på herrenes 1.lag.

Sportskomiteen ønsker løpere og lagledere god tur og lykke til i de finske skoger! (17.06.2004)

Denne helgen har det vært testløp i Danmark. Audun presterte en sterk 6.plass på sprinten og ellers god løping på mellom- og klassiskdistansen gjorde at landslagsledelsen ikke kunne gjøre ennet enn å ta ham ut i norges tropp til Nordic Meeting. Grattulerer!! Carl Waaler Kaas løp nesten bra nok og er tatt ut som reserve til landskampen. (16.06.2004)
Les mer

Intervalltrening onsdag 6.juni, kl. 18.30
Onsdag 16. juni er det intervalltrening. Det blir bakkeintervaller og oppmøte i bunn av Kolsåsbakken (ved starten av skiheisen) kl 18.30. Det kommer løpere fra elitegruppa, og ellers er alle oppfordret til å stille, spessielt ungdommer. Tempoet tilpasses den enkelte og blir det fint vær er det en perfekt annledning til å pusse på formen mot jr.VM, Nordic Meeting, student VM og andre ferieløp omkring i Europa. (16.06.2004)

Denne helgen kjempet norges juniorelite om 6 dame og 6 herre plasser på norges lag i JuniorVM. Vansklig, tett, diffus, brenneslebevokst, flat, dansk skog var utfordingen, og den behersket både Ingunn Weltzien og Anders Tiltnes strålende. (14.06.2004)
Les mer

<< Forrige  1-10  11-20  21  22  23  24  25  26  27  | < 28 >  29  30  31-40  Neste >>