Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Vegard Brox bytter klubb til Tyrving
Vegard Brox bytter klubb fra Modum OL til Tyrving forran kommende sesong. Vegard har bodd i Bærum og Oslo de siste årene, og velger nå å bytte klubb. Han sier at hovedmotivasjonen for å bytte klubb først og fremst er at han savner å være en del av et klubbmiljø. Ikke bare på konkurranser og enkelte samlinger, men også fra uke til uke med fellestreninger o.l. "Jeg valgte Tyrving fordi det virker som en veldig bra klubb, både sportslig og sosialt. Jeg gleder meg til å bli en del av klubbmiljøet i Tyrving og håper jeg kan være med å kjempe om plass på diverse stafettlag når den tid kommer" uttaler Vegard i forbindelse med overgangen.

Vi ønsker Vegard Brox velkommen til Tyrving! (24.12.2004)


Her er endelig resultatene fra Bingosprinten 2004. Håper alle hadde en fin kveld og greier å restituere seg til julaften. Kanskje spessielt Truls Hoff og kameraten Ole, som var lengst ute med over 120 minutter bingo-orientering. Gratulerer også til vinnerne: Homecoming-Kåre og Randi/Inger.

Beklager også litt lunken resultetservice, men dette er alt bingo-komiteen har kapasitet til. (22.12.2004)
Les mer

Nå er forberedelsene nesten i boks. Totalt er 57 poster hengt ut i Sandvika og omhegn, sportsdrikken er blandet, gløggen koker og kartene er nytrykket!

Tirsdag 21. desember, midt i julestria, er DU innvilget fri for å løpe Bingosprinten2004!! Kl:17.30 er det oppmøte på klubbhuset. Starten går 18.00 og her er årets PM: (20.12.2004)
Les mer

Årets avstemninger går mot slutten, og i løpet av mandag 20.desember vil alle avstemningene blir stengt. Men det er fortsatt tid, så de som ikke har stemt enda kan fortsatt gjøre det. Følgende kategorier avgjøres ved avstemning:
årets prestasjon (36 stemmer avgitt)
årets ungdomsløper (42 stemmer avgitt)
årets herreløper (33 stemmer avgitt)
årets dameløper (30 stemmer avgitt)

I to av kategoriene er det nesten dødt løp, så din stemme kan nå bli avgjørende... (17.12.2004)
Øvrige kategorier...

Elitegruppa i Tyrving legger opp til dagssamling i Halden søndag 19.desember, en dagssamling som er åpen for ALLE klubbens medlemmer. Det starter med micro-o i 11-tiden, og samlingen avsluttes med natt-o ca.kl.16. Med oss på dagssamlingen får vi tidligere verdensmester Petter Thoresen. Det er viktig at alle som vil være med på micro-o melder seg på til Morten Christophersen senest onsdag 15.desember! (11.12.2004)
Les mer om transport, treningene etc...

Vi forsøker også denne vinteren å samle flest mulig til felles skiturer eller i det minste skiturer med felles startsted / tidspunkt. Dette vil skje hver søndag gjennom vinteren 2004/05 i regi av Arne Vidar Pedersen. Sportskomiteen oppfordrer alle til å møte opp for felles skiturer på søndager!

Slik det i dag ser ut er det bare Skiforeningen som holder som informasjonskilde mht preparering. Det er svært nyttig å sette seg litt inn i de forskjellige symbolene som her brukes om når og hvor løypene sist ble preparert.

Hver fredag kommer det til å bli sendt ut melding (mail til o-alle) om oppmøtested basert på det vi ser på skiforeningen.no og værmelding. Det ville selvfølgelig være bedre med lørdag, men vi observerer at svært mange kun har jobb-mail og da ikke vil få med seg dette. Noen sjanser får vi ta mht sted og prepping.

Det var altså søndager kl.9.45, ferdig smurt. Toget går kl.10.00. Hvor lenge/langt er opp til hver enkelt.

Vel møtt! (11.12.2004)
Les mer

Norgescupen 2004 er over, og mange Tyrving løpere har også denne sesongen kjempet høyt oppe i Norgescupen som nå heter Craft Cupen. I år ble det ingen seiere, men 3.plass til Anders Tiltnes i H19-20 ble beste plassering. Med to sterke 9.plasser i de to seniorklassene til Carl Waaler Kaas og Zsuzsa Fey begynner Tyrving å markere seg i seniorklassene. Mens vi ser fortsatt fremgang i seniorklassene, begynner det å tynnes ut i juniorklassene. (07.12.2004)
Les mer

Løpsanalyse til å bli god av
De fleste har hørt at det kan være lurt å analysere løpene sine i etterkant for å lære av det man har gjort riktig og galt. Mange tegner inn veivalg, men veldig få gjør så mye mer enn det. En som imidlertid gjør litt mer enn bare å tegne inn veivalg er Thierry Guergiou. Så har han da også blitt verdensmester på mellomdistanse, ikke bare en gang men i to VM på rad. Det er ikke så mange som kan vise til like gode resultater, så kanskje er det noe å lære av franskmannen.

Så for alle som vil lese litt skikkelig løpsanalyse (VM mellomdistanse i Västerås 2004) finnes det på Kalevan Rasti sin nettside. Anbefaler alle å lese denne løpsanalysen og kanskje lære noe av den. Det er bra lesestoff i jula. (07.12.2004)
| Fagartikler

Kolsåstoppen Opp arrangeres igjen 2. juledag kl 1001. Innbydelse er vedlagt. (06.12.2004)
Les mer

Sesongen 2004 er så godt som over, og igjen er det tid for... ja, du gjettet riktig: TYRVING-AWARDS!!! Hver uke frem til midten av desember blir en ny kategori offentliggjort, og det er DU som avgjør hvem som vinner årets priser ved å avgi din stemme her på Tyrvings nettside. For å stemme må du være registrert bruker på nettsiden, så de som ikke har gjort det enda bør registrere seg nå.

For tredje år på rad blir det altså prisdryss over Tyrvings løpere på "banketten" etter BingO-Sprinten. Mer info om tid og sted kommer etterhvert...

55 stemmer ble avgitt i den innledende avstemningen av årets prestasjon. Nå har 12 prestasjoner blitt til 3, og alle har mulighet til å stemme på nytt. Bli med å avgjør hva som er årets prestasjon 2004.

Du også fortsatt stemme på:
årets ungdomsløper (35 stemmer avgitt)
årets herreløper (28 stemmer avgitt)
årets dameløper (25 stemmer avgitt)
(29.11.2004)
Les mer

Vinteren har kommet og ski-o sesongen er snart i gang. (27.11.2004)
Les mer

Torsdag arrangerer jeg igjen natt-trening for hele klubben. Det er litt snø ute i skogen, men jeg har løpt 100min orientering i skogen i dag, og snøen ligger lett på bakken, så det er bare koslig å se snøen sprute opp rundt bena. Bli med på moroa! (23.11.2004)
Les mer

Torsdagens nattrening ble avviklet fra Linderud, og snøfallet gjorde løpet til en noe annerledes o-opplevelse.

Av de 6 påmeldte, stilte bare 2 til start; Morten Christophersen og Morten Brunes. Om det var snøen, de ti kuldegradene eller andre årsaker til at så mange feiget ut, skal være usagt. (19.11.2004)
Resultater

Førstkommende torsdag følger Øystein Sørensen opp Anders sitt initiativ på å arrangere nattløp. Løpet vil gå i Lillomarka, og disse nattløpene er en viktig del av neste års stafett satsing for herrer. Derfor håper sportskomiteen at flest mulig av klubbens løpere vil prioritere disse treningene og bidra til å heve kvaliteten og nivået på treningene. Vel møtt! (17.11.2004)
Mor info om løpet...

Morten Nilstad Pettersen til NTNUI
Morten Nilstad Pettersen har tatt en avgjørelse om hvilken klubb han skal løpe for de nærmeste årene, og valget falt på NTNUI. Morten bor sammen med Torbjørn på O-rettslaget i Trondheim, og har mange år forran seg i den grønne drakten. På sin egen hjemmeside skriver Morten følgende om hvorfor han bytter til NTNUI: "... fordi jeg mener det er mest nærliggende å løpe for NTNUI ettersom det er her jeg bor, og NTNUI har et veldig bra sportslig og sosialt opplegg jeg vil benytte meg av. Men det er likevel ingen tvil om hva som er "klubben i mitt hjerte" - det er Tyrving. Om jeg flytter tilbake til Oslo etter studiene vil Tyrving være et naturlig valg!". Vi ønsker Morten lykke til i NTNUI, og ønsker han velkommen tilbake til Tyrving når hans tid i Trondheim er over. (14.11.2004)


I kveld gikk første utgave av Tees Night adventure av stablen rett sør for Ås. Det var 7 stolte løpere som tok turen for å vise og forbedre sine ferdigheter i natta. Dagens vinner ble Ida Tiltnes foran Øystein Sørensen og Bjørn Ekeberg. Gratulerer!! (12.11.2004)
Les mer

Torsdagstreninger fra klubbhuset vinteren 2004/05
Fra og med torsdag 28.oktober 2004 og frem til påsken 2005 er det torsdagstreningene for alle aldersgrupper 8 -80 år, og alle nivåer fra elite til koffert. Ca. 1t langtur med eller uten lykt, eller kortere eller lengre etter eget ønske. Vi løper gjerne i Veritas-skogen, på Kalvøya eller på villaveiene avhengig av værforhold og lyst.

Alle er velkommen til å være med, og vi deler oss i grupper som har avpasset fart og lengde, og som venter på sistemann i gruppa. Oppmøte på Tyrvinghuset på Kadettangen litt før kl.19.00, og vi løpet ut 19:07:07. Det er garderober, dusj og badstue på klubbhuset.

Ansvarlig for treningene er veterangruppa ved Kjell Røkke og Per Øhlckers, som vil være med på treningene og låse opp før 18:55, eller ved forfall sørge for at det er en ansvarlig tilstede.

Vel møtt !!! (10.11.2004)


Sesongen er over, og det er klubboverganger som preger det daglige nyhetsbildet i o-verdenen. Her i Norge har Tyrving vært involvert i mange av de overgangsryktene som har florert i det siste, og som blant annet har berørt Tyrvings løpere i Trondheim. Det har også vært skrevet en del innlegg om det i forumet, under overskriften "Overgang eller undergang for Tyrving elite". Nå som det meste begynner å falle på plass er det på tide at ryktene legges døde. Fasiten er en overgang, men på ingen måte noen undergang for Tyrving elite. I denne artikkelen kan du lese kommentarer fra både Audun og Carl, og sportssjefens vurderinger av det som har skjedd og veien videre fremover. (05.11.2004)
Les mer

Tre Tyrving-løpere i NOFs grupper
Audun Weltzien og Carl Waaler Kaas ble tatt ut i NOFs U25-gruppe, mens Ingunn Weltzien ble tatt ut i NOFs juniorgruppe. Juniorgruppen ble kraftig kuttet siden sist sesong, og består nå kun av 8 løpere. Også herrenes U25-gruppe blir ganske liten neste sesong med bare 5 herrer, men altså med to Tyrving-løpere. Hele uttaket finner du på NOFs sider.

Vi gratulerer Audun, Carl og Ingunn med uttaket! (29.10.2004)


Blodslitet
I dag ble Blodslitet avviklet nær Råde, nord for Fredrikstad. For mange er Blodslitet sesongavslutning, og det ble en sesongavslutning med flere gode Tyrving-resultater. Så mange som 58 Tyrving-løpere stilte til start, og 52 løpere kom seg rundt på godtkjent måte.

Igjen var Zsuzsa Fey med å kjempe i toppen i D21. Hun var med i tetklyngen hele veien, og kunne til slutt løpe inn til en sterk 4.plass. Også i H21 hadde Tyrving i år en løper i toppen. Audun Weltzien lå i klynge nummer to det meste av veien, og endte til slutt på 8.plass (4.plass av de norske). I D17-20 ble det 11.plass til Ingunn Weltzien, mens Anders Tiltnes endte på 12.plass i H17-20.

Mange Tyrving-ungdommer stilte til start, og det endte med mange gode resultater i ungdomsklassene. Anniken Weber Nielsen var best i D15-16 med 7.plass, mens Rannveig Øverøyene og Ingrid Skantze endte på henholdsvis 13. og 27.plass. I D13-14 endte også Ida Tiltnes på 7.plass. I H15-16 stilte 6(!) fra Tyrving til start, og best av de ble Espen Weltzien på 9.plass. På 15.plass fulgte Sverre Lindseth, 19.plass Bjørn Ekeberg og 23.plass Jørgen Mathias Nipen.

Resultater Tyrving (23.10.2004)



<< Forrige  1-10  11-20  21  22  23  | < 24 >  25  26  27  28  29  30  31-40  Neste >>

!