Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

WorldCup: Audun Weltzien nr.18 på mellomdistansen
Siste løp i den engelske runden av WorldCup ble arrangert tirsdag; en 6,4 km teknisk krevende mellomdistanse. Audun Weltzien ble nr.18, ca 3 minutter bak vinneren Andrei Khramov fra Russland og verdensmester Thierry Gueorgiou, Frankrike på 2.plass. Det ble norsk på 4.plass (Lars Skjeset), 7.plass (Tore Sandvik) og 9.plass (Holger Hott Johansen). Tyrvings andre deltaker, Graham Gristwood fra Storbritannia, ble nr.33.

Auduns debut i verdenscupen ga dermed plassiffer 35 (lang), 22 (sprint) og 18 (mellom). Ikke dårlig ! (04.05.2005)


I dag ca. kl 14.10 løp AudunW og Graham Gristwood i mål under finalen i sprint i WorldCup som går i England i disse tider. Begge kvalifiserte seg fredag til A-finalen som i dag resulterte i en 14. plass til Graham og 22. plass til Audun. Gratulerer! (02.05.2005)
Les mer

Seier til Ingrid Skantze i Lørdagskjappen
Over 70 Tyrving løpere stilte til start i Lørdagskjappen ved Moss på lørdag. Det ble mange gode Tyrving resultater, og blant de som gikk helt til topps i det o-teknisk krevende terrenget var Ingrid Skantze i D15-16. Med over et minutts ledelse og tre beste-strekktider, løp Ingrid et svært godt løp (mindre enn 4min bak fantomtiden man får ved å legge sammen alle de beste strekktidene). Hun tok med det sin andre individuelle seier for året, den første kom i Fredrikstad i begynnelsen av april.

I H 17-20 Elite imponerte også Bjørn Ekeberg med 3.plass i konkurranse med tre år eldre juniorer. Bjørn var under 2min bak Erik Sagvolden som vant. Helt til topps gikk også Per Kristian Ekeberg (H45), Sidsel Nørstebø (D45), Inger Tiltnes (D50) og Siri Holmboe (D60). (02.05.2005)


Audun og Graham videre til finalen i World Cup
I dag, fredag, har det vært kvalifisering sprint i World Cup som går i Storbritannia. To Tyrving løpere stod på startstreken, og begge kom seg videre til finalen. Graham Gristwood ble nr.5 i sitt heat og får løpe sprintfinalen på hjemmebane. Audun Weltzien kom seg også videre til finalen med 8.plass. De norske resultatene finner du på NOFs sider. (29.04.2005)


På onsdag ble det arrangert sprintstafett på Kalvøya over 10 etapper. Hvert lag bestod av 2 løpere som løp 5 etapper hver. Sportskomiteen bestemte lagene, og det ble en jevn fight hele veien. Til slutt var det en 14 åring som kunne løpe jublende inn til seier, men før det...

Denne uken har Tyrving en sveitser på besøk i Bærum. Han heter Thomas Hodel, løp nest siste for Tyrving på TIO og tok like godt ledelsen på 1.etappe i sprint TIO også. Men det var også siste gangen en utlending vekslet i tet, og derfra og inn var det nordmennene det handlet om... (29.04.2005)
Les mer

Tyrving arrangerer o-løp for nye rekrutter i alle aldre, på Kalvøya 11/5 med start fra kl.18. (25.04.2005)
Innbydelse vedlagt her

Tanum skole kl. 18-19:30 vil fom. 25.april være Tyrvings faste treningssted for alle o-rekrutter tom. 12 år - både nybegynnere og de med noe erfaring.

Der vil det bli arrangert kurs og treninger med 3 forskjellige vanskegrader. Foreldrene vil også få mulighet til å øve seg med kart og kompass. Wenche Hultgreen har ansvar for opplegget, sammen med mange gode hjelpere.

Innbydelse til kurs for nye rekrutter og trening for de med noe erfaring finner du vedlagt, og du kan lese mer om Poengjakten 2005. (21.04.2005)
Innbydelser og mer info her

16.april startet for alvor den norske o-sesongen, med Norwegian Spring nord for Sarpsborg. På helgens første distanse, Vårstafetten, gikk D13-16 jentene helt til topps blant 44 lag. Ida Tiltnes løp en bra 1.etappe og vekslet som nummer 6. På andre løp Ingrid Skantze Tyrving opp til klar ledelse. Rannveig tok godt vare på utgangspunktet og løp Tyrving inn til seier foran Kongsberg, Oppsal, Lillomarka og Asker SK.

Førstelaget i guttestafetten, JørgenMathias Nipen, BjørnThomas Vee og Espen Weltzien løp også bra og fikk en sterk 7.plass av 64 lag; +9:32 etter suverene Varegg/Bergen, men bare 4 min fra 2.plass.

I H170 ble det dobbeltseier til Tyrving: 2.laget med Hasse Bergstrøm, Åge Johansen og Dag Kolberg gikk til topps, og henviste med det 1.laget til 2.plass. For 1.laget løp Ivar Opsahl, Helge Lye og Svein Jacobsen. Blant yngre veteraner i H130 ble det 4.plass til 1.laget med BjørnHenning Grandal, Eivind Hoff og PerKr. Ekeberg.

Alle resultater hos arrangøren. (18.04.2005)
Les mer

Flere Tyrving lag i teten på Tyrinatta
Foto: Orientering på Nett (www.opn.no)
Onsdag kveld ble det siste uttaksløpet til nattetapper på TIOmila avviklet. Uttaket var Tyrinatta på Ringerike, og 11 løpere fra Tyrving fordelt på fire lag stilte til start. Etter at fire etapper var unnagjort var det Ringerike som stakk av med seieren, etter ta 16 åringen Torgeir Nørbech hadde spurtbeseiret Vegard Brox (som ledet på siste post, men snublet i oppløpet og tapte seieren) og Geir Hoff.

For Tyrvings 4.lag som ble nummer 2 løp Morten Christophersen, Leif Størmer og Vegard Brox. For Tyrvings 2.lag som ble nummer 3 løp Christian Holmboe og Geir Hoff (3.etapper på til sammen 14,5km).

Fullstendige resultater (14.04.2005)



Det er med stor sorg vi har mottatt beskjeden om at Svein-Erik Pedersen er gått bort etter kortere tids sykdom. Svein-Erik har vært hovedstyreleder de siste 3 årene, men har en lang tilhørighet til Tyrving.

Som aktiv på 60-tallet var han en av klubbens beste sprintere og lengdehoppere. Han bidro også sterkt til at Tyrving vant norgesmesterskap og medaljer i flere juniormesterskap på 1000 m stafett i denne perioden.
(13.04.2005)
Les mer

Anders Tiltnes - profil på www.kondis.no
For første gang har en Tyrving-løper blitt o-profil på www.kondis.no. Det var på tide! Det er Anders Tiltnes kondis denne gangen presenterer på sine nettsider, der du kan lese er flott intervju med Anders. (12.04.2005)


WorldCup: Graham Gristwood også tatt ut
Også britene hadde sine siste uttaksløp til WorldCup i helgen. I dag har også de tatt ut sin tropp til WorldCup på hjemmebane, og der finner vi nok en Tyrving løper. Graham Gristwood får løpe to distanser under WorldCup, så da kan vi vente oss noen herlige Tyrving dueller.

Se uttaket på www.nopesport.com.

Sveits tar ikke ut sitt WorldCup lag før kommende helg. Også der kjemper en Tyrving løper om plass i laget, Thomas Hodel. Vi ønsker Hodel lykke til med uttaksløp, og Audun og Graham lykke til i WorldCup. (11.04.2005)


Craft 2 topp 3 ga WorldCup billett
NOF har tatt ut en tropp på 4 damer og 6 herrer til første Verdenscuprunde i 2005, som avholdes i Surrey, sørvest for London 29.april - 3.mai. Og en av billettene er til Audun ! (11.04.2005)
Les mer

Enda bedre i Craft 2: Seier til Audun W !
Craft-cupens løp 2, mellomdistanse 7,1 km m.23 poster i lettløpte Njåskogen ved Bryne, ga seier til Audun Weltzien - i et meget tett oppgjør: På tredje siste post lå Audun på 4.plass, med 1 sek opp til trioen Lars Skjeset, Tore Sandvik og Audun B.Nilsen. Men på strekket til den aller siste posten fikk vår Audun de nødvendige sekundene, og vant med 2 sek til LarsS og 3 sek til ToreS. Vinnertida 34:22 gir imponerende marsjfart 4:50 min/km !

Bra løp også av Anders T (nr.18, +2:50) og Torbjørn S (nr.26, +3:45), og Zsuzsa F (nr.14, +4:30 bak Anne M.Hausken). Flere resultater og bilde av vinneren hos arrangøren. (10.04.2005)


Craft-cup'en for seniorer åpnet fredag med Sprint-O i parken rundt Sandnes stadion. Tyrvings elite markerte seg sterkt med plassiffer 3 - 9 - 13 - 21. (09.04.2005)
Les mer

Tyrving-seire i Fredrikstad
I overkant av 20 Tyrving løpere stilte lørdag til start i Blåveissprinten i Fredrikstad. Blant disse hele 12 ungdommer og 3 juniorer. Og det ble mange fine Tyrving resultater; i de eldste ungdomsklassene gjorde Tyrving rent bord. Mens Espen Weltzien tok en suveren seier i H15-16, sørget Ingrid Skantze og Rannveig Øverøyen for dobbeltseier i D15-16. Ingrid gikk helt til topps, 9 sekunder foran Rannveig og 26 sekunder foran 3.plassen.

Og på Nattsvermern fredag kveld tok Bjørn Ekeberg en sterk 2.plass i 6 km løypa.

Alle resultater fra Blåveissprinten og Nattsvermeren på fsk.no (03.04.2005)


Dagssamling 5.mai
Tyrving arrangerer NOM relevant kretssamling torsdag 5.mai (Kr.Himmelfart). Samlingen inkluderer deltakelse i Eikerløpet og er selvsagt åpen for alle Tyrvings medlemmer. Sportskomiteen håper spesielt mange juniorer, seniorer og ungdommer har anledning til å delta. Påmelding til Morten Christophersen.

Innbydelse (03.04.2005)


Maxim-Cup består i 2005 av 3 løp som arrangeres av Asker- og Bærumsklubbene. Løypene varierer fra sprint til mellomdistanse, og terrenget fra åpne gress sletter på Dikemark til nærterreng på Lathus og Bogstad. I løpet av tre uker i mai skal det kjempes om gule ledertrøyer, klatretrøyer, sprinttrøyer og U-16trøyer. Ungdommene skal kjempe seg imellom i en egen ungdomscup, og sammensatte lag skal kjempe om den sammenlagte lagseieren. Meld på lag med inntil 6 løpere, uavhengig av klasse og klubb. Det er konkurranser for enhver i Maxim-Cup!

Nettsiden til Maxim-Cup
Innbydelse
Påmelding (03.04.2005)
Les mer

TIO-trening uka etter påske
Første løp i Ringeriks-karusellener utsatt til lørdag 9/4 og går i Hovsmarka/Risesletta, med L/F Hønefoss som arrangør.

U-gruppa (H/D 13-18) tirsdag 29.mars fra Klubbhuset: Trening kl.18:30 + info-møte kl.19:30. Bra oppmøte; 20 unge & lovende! Og i helgen var 15 stk på kretsens treningssamlinger i snøfrie og solfylte Østfold. Vi er i gang ;-)

Nattrening: Nattsvermeren fredag 1.april; fellesstart kl.21 fra Skihytta til Fredrikstad. Resultatene finner du her.

Ås-cup'en søndag 3.april kl.13. Resultatene finner du her. (13.03.2005)


Med kaldt vær og snø over store deler av Europa den siste tiden, har mange fulgt med på vær og smøretips for SpringCup og påskesamlingen i Gdansk, Polen... Se GribSkov søndag 13/3......

Men nej, Spring Cup bliver ikke aflyst, melder arrangøren i dag fredag. Og det er jo bra for de som dro med danskebåten i går (alle rakk ferga kl.17 til tross for stillestående kø på E18; Weltzien og Lye kjørt ombord kl. 16:55 !). For: "Dels er sneen nu forsvundet, og vejrudsigten siger at det bliver relativt pænt vejr med chance for sol og 0-5'C under Spring Cup".

For sportslige resultater, se SpringCups nettside. Blandt bildene på VinderGalleri finner vi en smilende RannveigØ (nr.2 D15-16), JørgenH (nr.3 H55) og 3 eldre herrer (nr.1 H175 stafett), mens IldikoH (nr.3 D55), MariusS (nr.3 H13-14B), AnneØ (nr.2 D21A natt), KariØ (nr.2 D45 natt), HenningS (nr.2 H21AK natt) og KjellR (nr.2 H60 natt) er mer sjenerte og snek seg unna fotografen.

Noen brukte i stedet palmehelgen til å avslutte vinteren med dobbelttak fra Rena til Lillehammer. Ikke uventet var førsteårsjunior HaraldB (3:05) raskest av Tyrvings o-løpere. OddArveLien (3:25), RuneB (3:29) og SveinJ (3:43) klarte også merket med glans; for PerKaarby (3:42) og EirikDale (3:48) var merkekravet 3:40. EirikN (4:01) var raskere enn opphavet, men SidselON (4:07) fikk en sterk 4.plass i sin klasse og er nå oppe i 23 merker! HasseB (4:29) har 10 merker fra før.

Værmeldingen for Gdansk var lenge interessant. Men våre utsendte slapp opp for skareklister i løpet av helgen, se stemningsrapport fra Anders, så allerede søndag ble kursen satt nordover igjen for å finne barmark, til et träningspaket ved Åhus nær Kristianstad (S).

Torsdag-fredag løp de Sydsvenska 7-manna / 4-dams stafett. Liveresultat fra Skånenatten: AndersT først inne på 1.etp, fulgt av 43 lag innenfor 1:06. Til slutt ble DagrunB & småpikene nr.16, mens herrelaget fikk godkjent 5 av 7 etapper..... (13.03.2005)
Les mer


<< Forrige  1-10  11-20  21  | < 22 >  23  24  25  26  27  28  29  30  31-40  Neste >>

!