Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Anders Tiltnes og J.Torbjørn Sagberg har allerede løpt for Södertälje-Nykvarn Orientering et halvt år. Nå skal Åsa Franzén også løpe for SNO et halvår, og Jarl Magnus Berge skal løpe våren for Turun Metsänkävijät for å få erfaring fra å konkurrere på toppnivå i de store stafettene. Men til høsten vender alle tilbake til Tyrving, og da får Tyrving endelig et topplag også i de stafettene med mer enn fem etapper.

Her kan du lese mer om hvorfor Jamma bytter og hva han tenker om klubbyttet. Jamma er intervjuet av Thomas Furuheim. (12.01.2007)
Intervju med Jamma

Det har lagt seg et tynt lag med snø ute, som tegn på at det er vinter og at vi er midt i grunntreningsperioden. Håper alle får trent bra og kommer seg på ski en gang iblant til tross for mangelen på snø.

Kommende helg er det skisamling på Nordseter (fortsatt ledige plasser), og etter det fortsetter vinteren og grunntreningsperioden enda noen måneder. I mars begynner noen forsiktig å løpe orientering og trene o-teknisk trening igjen, og i april er o-sesongen for alvor i gang med påskesamling og testløp til NOM helgen etter påske. (07.01.2007)
HER kan du lese mer om samlinger og turer

Intervju med Torgeir på OPN
Torgeir Nørbech kom til Tyrving fra Ringerike OL 1.juli 2006, og har gjennom hele sesongen vært med å dominere juniorklassene. Han respresenterte Norge i Junior-VM i sommer og løp inn til NM-gull på langdistansen på Hovden i august. Ringerikes klubbavis gjorde et intervju med Torgeir i november, som nå er lagt ut på OPN.

Torgeir Nørbech utgjør kjernen i Tyrvings juniorgruppe kommende sesong sammen med Bjørn Ekeberg, Sverre Haug Lindseth, Espen H Weltzien, J.Mathias Nipen, Bjørn Thomas Vee, Rannveig W Øverøyen, Ingrid Skantze, Ingrid Berge, Ida Tiltnes, og Live Lindemark (17) - fersk overgang fra Asker SK. Tone Ellefsen Lye blir juniortrener i Tyrving sesongen 2007. (31.12.2006)


Årets Kolsåstoppen Opp bød på majestetisk soloppgang over Nesoddlandet, morgendugg som fallt ned fra trærne, ny deltakerrekord på 17 fullførende, en meget sterk ny løyperekord på 8:07 minutter fra Torbjørn S, og mediadekning via www.kondis.no Resultater er lagt i "les mer". (26.12.2006)
Les mer | Kolsåstoppen Opp

Statistikk for Kolsåstoppen Opp!
Statistikken er ajourført etter 2006. (26.12.2006)
| Kolsåstoppen Opp

I januar vil sportskomiteen og styret fastsette klubbens mål for den kommende sesongen. Som sportssjef har jeg satt meg mange mål for den kommende vinteren og o-sesongen. Jeg har et ønske om at vi skal bli mer åpne og at informasjon skal flyte bedre, og jeg har et mål om å bidra til å skape mer engasjement og debatt. Derfor vil sportssjefen ukentlig dele informasjon og tanker med leserne på Tyrving-nett. Disse artiklene vil være mulig å diskutere (se nederst i artikkelen) – alle er velkommen til å skrive sin mening…

Orientering i media har vært en mye diskutert sak så lenge jeg har drevet med orientering. I 2007 arrangerer Tyrving NM sprint, og da kan vi gi vårt bidrag til å få o-idretten mer profilert... (22.12.2006)
Orientering i media

BingO-Sprinten og Tyrving-Awards
Onsdag 20.desember gikk BingO-Sprinten av hengslene for 14. gang. Og etterpå var det premieutdeling og Tyrving-Awards. Årets prisvinnere er:

Årets stafettløper: Vegard Brox
Årets prestasjon: Ingunn H Weltziens gull i Junior-VM sprint
Årets herreløper: Audun H Weltzien
Årets dameløper: Ingunn H Weltzien
Årets juniorløper: Torgeir Nørbech
Årets ungdomsløper: Ida A Tiltnes
Årets komet: Torgeir Nørbech

Tyrvingpokalen for høyeste score i årets rankingløp ble vunnet av Ida A Tiltnes (16). Og Aftenpostens pokal til ungdomsløperen med størst framgang på rankinglista gikk i år til Lars Kristian Skantze (12).

Sportskomiteen gratulerer, og ønsker alle en god jul!!! (22.12.2006)


Kolsåstoppen Opp ble arrangert for fjerde gang 2. juledag 2006 med fellesstart kl 1001 fra P-plassen øverst i Toppåsveien. Kondis har allerede dekket løpet. Fullstendige resultater kommer senere idag. (19.12.2006)
Les mer

Internasjonal avstemning: Ingunn årets junior!?
World-of-O, verdens ledende nettside for o-nyheter, og det internasjonale o-magasinet Orienteering Today lanserer i dag en nett-avstemning for å kåre hhv. Årets junior og Årets prestasjon. Og naturlig nok: Tyrving's Ingunn H Weltzien er blant de nominerte til junior-tittelen.

Du kan lese om de nominerte og delta i avstemningen ved å klikke her. (18.12.2006)


NOF har hatt sin prisutdeling på Holmenkollen Park Hotell, under O-gallaen i november. Der ble det ingen priser til Tyrvingløpere, men det kan vi love under Tyrving-Awards...

Avstemningene for Tyrving-Awards 2006 i gang. Det vil bli mulig å stemme i to uker fremover, og hvem som vinner vil bli offentliggjort på premieutdelingen etter BingO-Sprinten onsdag 20.desember (ca. kl 19:30). Da vil det bli prisdryss over Tyrvings løpere. (17.12.2006)
Og de nominerte er...

J.Torbjørn Sagberg inviterer også i år til Bing-O-sprinten oppunder jul. Onsdag 20.desember kl 18:00 går starten fra Klubbhuset på Kadettangen. Påmelding fra 17:30, eller på mail til Torbjørn innen 19.desember.

Og etterpå er det.... (16.12.2006)
Innbydelsen her

I januar vil sportskomiteen og styret fastsette klubbens mål for den kommende sesongen. Som sportssjef har jeg satt meg mange mål for den kommende vinteren og o-sesongen. Jeg har et ønske om at vi skal bli mer åpne og at informasjon skal flyte bedre, og jeg har et mål om å bidra til å skape mer engasjement og debatt. Derfor vil sportssjefen ukentlig dele informasjon og tanker med leserne på Tyrving-nett. Disse artiklene vil være mulig å diskutere (se nederst i artikkelen) – alle er velkommen til å skrive sin mening… (08.12.2006)
Samarbeid mellom klubbene

1.desember markerer på mange måter begynnelsen på julen. Men etter en lang og mørk november, er også 1.desember dagen for å se fremover mot en ny orienteringssesong. Det har vært stille fra sportskomiteen siden sesongen sluttet, men nå er vi klare for ny sesong. Ungdomsgruppa er allerede godt i gang, og nå følger resten av klubben etter. Med BingO-Sprinten, Tyrving Awards, Tyrvingfest og skisamling på Nordseter, er sesongoppkjøringen i gang. Vel møtt alle sammen! (01.12.2006)
Sportssjefens ord

Tur-O for barn 2006: Merkeutdeling 22/11
Onsdag 22. november 2006 fra kl.18 var det full gymsal i Tyrvings klubbhus på Kadettangen. Da er det nemlig merkeutdeling til nesten 100 barn som har jaktet på årets turorienterings-poster i Vestmarka.

Totalt har det vært solgt 362 deltakerkonvolutter, noe som er nesten like mange som i fjor; antallet er ganske stabilt mellom 350 og 400 fra år til år. Arrangøren Berit Berge har allerede sendt flere hundre merker i posten til ivrige deltakere, men nesten 100 ville også ha med seg høydepunktet med en ordentlig seremoni. Det var også salg av kaffe, brus og kaker, samt loddtrekning av fine premier og fruktkurv. Og Tyrvings gode gutteløper, Gunnar Fiskum (15) viste den flotte filmen som han har tatt av våre ivrigste o-rekrutter på Sætern-leiren i august. Gunnar var også merkeutdeler og inspirator for potensielle o-rekrutter. (17.11.2006)


CISM: HV-øvelse i Brasil
Tyrvings SNOdige HV-soldat Anders Tiltnes løp inn til 13.plass (+3:00) på onsdagens 6,5 km mellomdistanse under militært O-VM i Brasil. Ikke i toppform, men et pent resultat i et sterkt startfeltet, med bl.a. de beste fra Sveits, Russland og de baltiske landene. Medaljene gikk til A.Khramov (RUS), løytnant T.Gueorgiou (FRA) og B.Rollier (SUI)

Torsdagens klassiker på 16,8 km ble vunnet av D.Hubmann (SUI) på under 5 min/km(!), drøye 2:30 foran M.Merz (SUI) og Holger Hott J. Anders' tempo holdt til 29.plass (+13:00) - og 1.etp på 2.laget som ble nr.10 på lørdagens stafett.

Resultater/Splitsbrowser m.m. hos Arrangøren | OPN | Holger Hott | Hubmann m. kart | Anders' reiseblogg || Forhåndsomtale hos OPN (08.11.2006)


Kjøp O-boka gjennom Tyrving
Årets O-boka selges nå gjennom vår klubb. Kjøp O-boka gjennom Tyrving, og Tyrving tjener penger. En utrolig enkel dugnad, ved å kjøpe et minne som alle o-løpere burde ha. Send en mail til Morten Christophersen for å kjøpe o-boka.

For kr 350 kan du sikre deg denne flotte boken. Klubben tjener da kr 75 på at du kjøper den gjennom oss. Du slipper også fraktkostnader, og betaler boken via nettbank eller giro etter at du har mottatt den.

O-boka kommer nå ut for fjerde året på rad. Den er som tidligere på 184 sider med fantastiske 450 fargebilder og 50 kart med veivalg. Her finner du alt som har skjedd innen norsk og internasjonal orientering siste året. Det er også mulig å kjøpe alle fire utgavene for utrolige 690 kroner. (25.10.2006)


Mandag 16.oktober inviteres rekrutter og ungdom tom. 16 år til å markere avslutningen på en lang o-sesong. Oppmøte kl.18:00Klubbhuset på Kadettangen.

Vi starter med natt-orientering på Kalvøya, med N- og C-løype (der de yngste kan løpe i par eller med en voksen, og der også foreldrene bør prøve seg ;-). Etterpå er det pizza og kaker på Klubbhuset, samtidig med at vi ser på bilder og film fra rekruttleiren på Sæteren. Og vi har også noen premier å dele ut, for rekruttåret og klubbmesterskapene.

RESULTATER fra Kalvøya NattO (xls-fil), med 41 deltakere fra 6-16(!)

(16.10.2006)
Les mer

Det ville seg ikke helt i år heller - desverre; Tyrving 1 måtte på rød utgang, på 4.sträckan. Men laget fortsatte ufortrødent videre, og selv om litt for mange fikk problemer i det o-teknisk krevende Södertörn-terrenget, kom Jamma inn til noe som kunne blitt plass ca 52 (+49:11) - mot ca 25 (+26:30) i fjor. Tyrving 2 var på sitt beste nr.139 etter damene på 3.sträckan, men både Siri og Frode måtte ut på omstarten og til slutt ble laget nr.245 - av 348 startende / 288 fullførende lag. | Arrangørens resultatservice er et sorgens kapittel, men lagoppstillingene er nå oppdatert med Tyrving-resultatene - løpernes etp.tider fra start- til målstempling, etp.plassering ift. de 348 andre med samme gafling og +tid til beste gaflingstid, samt lagets plass og +tid etter hver (parallell)etappe.

Dagen etter stilte de fleste til tricky postplukk i 25manna-korten. Best results ever - klubben soler seg i glansen av pallplassene til Ida T (D16-1), PerKristian E (H50-1) og Jørgen H (H60-2), og topp 20 løp av Zsuzsa F (D21E-10), Marianne E (D14-10), Vegard Bx (H21-12), Wenche med H (D50-12), Espen HW (H18-13), Marius MS (H14-16), Arne T (H55-17) og Berit D (D49-19) | Søndagens resultater (01.10.2006)
Les mer

Euromeeting klassisk: Anders nr. 2, Ingunn nr. 5
Lørdagens klassiske distanse (13,7 km/480m) ga en sterk 2.plass til Tyrvings SNOdige Anders Tiltnes, etter snaut 84 min løping var han +0:36 bak svenskenes VM-løper Jonas Pilblad. I dameklassen (9 km/320m) løp Ingunn H Weltzien inn til en pen 5.plass, +5:20 bak polske Monika Depta. Løpet gikk i et intrikat ravineterreng mellom Gdynia og Gdansk, en terrengtype Anders og Ingunn kjenner fra juniorVM 2004 i samme område. Anders forteller om et godt løp, kanskje et par minutter tidstap på veivalg, men ellers vellykket taktikk med å velge flate og raske traséer. Mens Ingunn nok hadde bommet det hun var bak dagens vinner. | I Baltic Junior Cup plasserte Espen H Weltzien seg i beste 3.del; nr.9 +7:19. |Arrangøren | NOF og OPN (30.09.2006)


- Det var et av mine beste sprintløp teknisk i år, og jeg tapte bare litt på ett strekk. Løpsformen har imidlertid vært bedre, men det går jo greit likevel når man ikke bommer, sier Ingunn H. Weltzien etter seieren i Gdynia ved den polske Østersjø-kysten.

Seiersmarginen ble på 27 sekunder, og det er utklassing i sprint. (30.09.2006)
Les mer


<< Forrige  1-10  | < 11 >  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21-30  31-40  Neste >>

!