Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Torbjørn vant i Sverige
Mens noen må løpe uttaksløp for å komme med på NM klassisk, tok Torbjørn Sagberg sjansen på å bli skjønnet inn og dro til Sverige for å løpe løp. Der gikk han like godt helt til topps, og ble belønnet kaffetrakter, grill og artikkel på Rehns BKs nettside. (12.08.2004)


Minst to Tyrving-løpere til VM
At Zsuzsa skal løpe VM har vært klart lenge. Hun løper for Romania og kan stille på samtlige distanser om hun ønsker. I helgen hadde britene testløp i Stockholm, og på sprinten kom den kanskje største overraskelsen i de britiske testløpene. Graham Gristwood gikk helt til topps med 8 sekunders margin. Det var nok til å gi den britiske junioren, som representerer Tyrving, plass i den britiske VM troppen. GG skal kun løpe sprinten i VM, som arrangeres i Västerås, Sverige 11.-.19.september. Gratulerer Graham! (10.08.2004)



Hver vinter reiser hundrevis av norske o-løpere til Spania og Portugal for å løpe orientering på barmark. Mange flere nordmenn reiser sydover for å få et avbrekk fra den kalde norske vinteren. Tyrving har de siste årene hatt tradisjon for å legge opp en vintersamling i Spania i februar/mars. Det kommer vi også til å gjøre vinteren 2005, og alle Tyrving medlemmer i alle aldere er velkommen til å være med. Ungdommer, juniorer og veteraner så vel som seniorer, og familier så vel som enkeltpersoner. Meld deg på eller meld interesse til Morten Christophersen. Tidspunktet for samlingen vil ta utgangspunkt i vinterferien for Bærum-skolene, dvs uke 8 (19.-27.feb). (09.08.2004)
Les mer om Tyrvings Spania-samling 2005...

Søndag arrangerte Modum OL årets Hovedløp for 14-16 åringer, i Flannumsmarka nær Vikersund og i stekende sol. Gradestokken viste tett opp til 30, og 15 Tyrving-løpere skulle få bryne seg på o-teknisk krevende løyper.

Rannveig Øverøyen tok gull i fjor, men det viste seg å skulle bli vanskelig å gjenta. Britt Ingunn Nydal fra Asker forserte den 3,98 km lange løypen i D15 på imponerende 33,09 min. To minutter under stipulert vinnertid. Det er bare å gratulere Britt Ingunn, for det var en prestasjon som fortjente et HL gull. Rannveig gjorde også et godt løpt som holdt til sølv, 4,03 min bak vinneren fra Asker. Gratulerer Rannveig!!!

Artikkel Budstikka: Dobbeltseier i hovedløpet (10.08.2004) (08.08.2004)
Øvrige Tyrving-resultater...

Velkommen til Tyrvingmesterskapet torsdag 12. august 2004 kl 1730 fra Skoglund. Det blir en ny utfordring på nytt kart og i ukjent terreng for Tyrvingløpere i alle aldre og på alle nivåer. Det blir årets store anledning til en real kamp mellom juniorer, seniorer og raske veteraner for å avgjøre hvem som er best i Tyrving. (08.08.2004)
Les mer

Påmeldingslister for høsten og Tyrvingpokallistene for våren er oppdatert! (05.08.2004)
Les mer

Alle deltakere fra AOOK til NM-relevant kretssamling 2.-5.august er fordelt på personbiler, se link under. De som skal sitte på med noen må ta kontakt med sjåføren for den bilen de er satt opp i, for å avtale hvor og når de skal plukkes opp. Det er løpernes eget ansvar å komme seg til samlingen. Sjåførene får utbetalt kjøregodtgjørelse i etterkant av samlingen. Det vil komme egne transportlister for hjemreisen.

NM! Transportplanen er endret 31.juli (31.07.2004)
Se transportplan...

Ny dag i Nordvestgaloppen med stadig større Tyrving dominans
Tyrving fortsetter å dominere D15-16 i Nordvestgaloppen. I det andre løpet var det Ida Tiltnes som gikk helt til topps, et drøyt minutt forran Rannveig Øverøyen på andre og Ingrid Skantze på tredje. Dermed blr det tredobbelt Tyrving!

Men ikke nok med det, nå har også Tyrvingeliten entret seniorklassen. Dermed ble det dobbelt Tyrving også i H19. Audun Weltzien løp inn til en suveren seier, over 6 min forran Carl Waaler Kaas og med nærmeste ikke-Tyrvinger to min bak Carl igjen. (31.07.2004)


Tyrving dominans da Nordvestgaloppen startet i dag
Første løp i Nordvestgaloppen ble arrangert i dag, og Tyrving satte sitt preg på premieredagen. Særlig i D15-16, der Rannveig Øverøyen tok en klar seier med over to minutter. Men ikke nok med at Rannveig tok seiren. På 3.plass fulgte Ida Tiltnes, på 4.plass Ingrid Skantze og på 5.plass Anniken Weber Nielsen. Det var 14 fullførende i klassen. Også Camilla Aspenberg gikk helt til topps, ved å vinne D17N. 18 Tyrving-løpere stilte til start på første av i alt fire løp. (29.07.2004)


Den norske personen som var lengst på pallen idag, var vår president Bjørn R Berntsen - som delte ut medaljer og premier.

Heldigivis fikk Hanne Staff siste premie, 6. plass, etter et løp som var rimelig godt gjennomført, med 1.30 min tap på langstrekket og ellers rent. Hun slet hele veien fysisk, og var neppe bedre idag. (16.07.2004)
Les mer

EM sprint: 4. og 5. plass til Norge - B-finaler på Tyrving-løperne
Øystein Kvaal Østerbø ble nummer fire i hans hittil beste internasjonale løp. - Det var et bra løp, men jeg har bommet de sekundene jeg er bak pallen, sa Kvaal Østerbø. Det var svenske Emil Wingstedt som vant EM-sprinten foran russiske Andrey Kramov, mens finske Mårten Boström fikk tredjeplassen.

Anne Margrethe fikk siste kvalifiseringplass med ett sekunds margin, men i finalen gikk det bedre. Hun ble beste norske løper på 5. plass - bare slått av suverene Simone Niggli-Luder og tre svensker ; Jenny Johansson, Emma Engstrand og Emma Dahlstedt.

Zsuzsa og Nicholas kvalifiserte seg ikke for A-finalen, og løp dermed B-finaler i duskregnet.

Fullstendige resultater, og bilder. (14.07.2004)


Reisebrev fra Tyrvingjuniorene
Tyrvingjuniorene Morten og Anders er for tiden paa tur rundt i östeuropa. Fölg med i forumet for reisebrev. Den blir oppdatert minst annenhver dag, saa fölg med paa hva gutta driver med!! Se i menyen til höyre. (14.07.2004)


EM mellomdistanse: Gull til Hanne - ingen stor dag for Tyrving-løperne
A-finalen ble vunnet av Hanne Staff 26 sekunder foran Dainora Alsauskaite fra Litauen, og Tatiana Ryabkina fra Russland. Zsuzsa hadde nesten 4 minutter ren bom, og havnet helt nede på 39.plass - dårligste plassering på mange år. Avstanden til Hanne var over 6 minutter.

Nicholas Morgan løp herrenes B-finale og fikk der 23. plass, 5 minutter bak vinneren. (13.07.2004)


EM: Zsuzsa videre til finale i mellom- og langdistanse

To Tyrving-løpere stilte til start i kvalifisering for EM langdistanse og mellomdistanse. Zsuzsa Fey løper som vanlig for Romania, og Nicholas Morgan for Storbritannia.

Zsuzsa fikk ikke opp farten på langdistansen, og tapte en del tid i starten, men mot slutten av løypa gikk det fort. Hun ble nr 11, 5.02 bak Simone Niggli-Luder som vant. I dameklassen gikk hele det norske landslaget videre.

Mellomdistansen gikk litt bedre, selvom det også her ble bom i starten. Syvende plass, 2 min bak Hanne Staff og 5 min bak Simone Niggli-Luder, gir en grei startposisjon i finalen på tirsdag. Den arrangeres rett øst for Store Dyrehave - ved Hillerød.


Nicholas bommet tidlig, og skjønte fort at dette ikke kom til å holde. Han ble nr 30, 6 min bak kvalifiseringsplass. På mellomdistansen i det samme terrenget ble det nok en 30. plass, denne gangen 3 minutter bak kvalifisering. På onsdag er det nye sjanser med kvalifisering og finale på sprintdistansen. (10.07.2004)


På junior-VMs siste dag løp Norges førstelag med Anders Tiltnes på 1. etappe inn til 5. plass, 6 minutter bak vinnerne fra Sverige. På Norges lag løp Anders Tiltnes, Øystein Sørensen og nybakt verdensmester Audun Bjerkreim Nilsen. For jentene ble det en stor dag, Norge tok bronse, 3 minutter etter Sverige. Ingunn Weltzien løp veldig bra på 2. laget med nest beste etappetid. (10.07.2004)
Les mer

Jens Torbjørn Sagberg i framgang!
Jens Torbjørn Sagberg begynner virkelig å få fart på både form og o-teknikk om dagen. I 3. løp av sørlandsgaloppen ble han nummer 3, bare 2 minutter bak John Are Myhren fra Södertälje. Morten Christophersen løp seg inn til en 12. plass. Sammenlagt er Sagberg nr 3 og Christophersen nr 7. Med Sagbergs formkurve er det ikke urealistisk å tenke på en sammenlagtseier til Tyrving. "Jeg regner med at formen fortsetter å stige og at sammenlagtseier er innen rekkevidde," kunne Sagberg fortelle Tyrving-nett via mobil fra Sørlandet.

Alle resultater finnes på Sørlandsgaloppen 2004. (09.07.2004)


Klassiskdistansen i jr-VM i Gdansk i Polen gikk fort unna og mange av favorittene slet i de polske skoger. Anders Tiltnes var beste Tyrving-løper og endte på en 18. plass. Vant gjorde Sveitsiske Matthias Merz og Silja Tarvonen fra Finland. (08.07.2004)
Les mer

Sørlandsgaloppen dag 2
Igjen ble det Øverøyen som fikk best resultater av Tyrving-løperne som deltok i Sørlandsgaloppens andre dag. Morten Christophersen kan melde fra Kristiansand at Rannveig og Kristin vant, mens Kari kapret en 2. plass. Bjørn Ekeberg tok en fin 4. plass i H 15-16, mens i herrenes eliteklasse ble det også i dag en duell mellom Torbjørn Sagberg og Morten Christophersen. De endte på henholdsvis 7. og 5. plass. (08.07.2004)


Øverøyen-sukess i Sørlandsgaloppen!
Det er ikke bare i Polen det løpes om dagen. En stor gjeng Tyrving-løpere nyter livet på Palmekysten og deltar i Sørlandsgaloppen i Kristiansand. Familien Øverøyen ser ut til å beherske terrenget bra; på dag 1 vant Kristin, Rannveig og Kari! Gratulerer! Forøvrig delte Kari seieren i D45L med Tyrving-løper Sidsel Nørstebø.

I herrenes eliteklasse vant Jørgen Rostrup ikke overraskende, Morten Christophersen tok en god 11. plass og Torbjørn Sagberg fulgte tett på en 12. plass. (07.07.2004)


I dag gikk finalen i mellomdistanse av stabelen i junior-VM i Gdansk i Polen. KOKs Audun Bjerkreim Nilsen knallet til å vant herreklassen foran Matthias Merz fra Sveits. Bronsen gikk til Simonas Krepsta fra Litauen. I jenteklassen vant Helena Jansson fra Sverige foran Radka Brozkova fra Tsjekkia og bronsen gikk til Anni-Maija Fincke fra Finland. Jorid Flatekval fikk en gledelig 4. plass.

Selv var det bare Graham Gristwood som løp bra av Tyrving-løperne, han endte på en solid 11. plass. (07.07.2004)
Les mer


<< Forrige  1-10  11-20  21  22  23  24  25  26  | < 27 >  28  29  30  31-40  Neste >>

!