Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

IL Tyrving og AOOK inviterer til åpen kretssamling for juniorer på Kongsvinger 2.-5.august 2004.

20.-22.august arrangeres NM-uka 2004 nær Kongsvinger. Løpsterrenget ligger syd for Kongsvinger. NM-programmet er:

fredag 20.august – NM junior klassisk, Matrand i Eidskog
lørdag 21.august – NM junior kort, Bæreiavangen ved Kongsvinger
søndag 22.august – NM senior stafett, Bæreiavangen ved Kongsvinger


Kun to uker før NM-uka arrangerer AOOK (med IL Tyrving som teknisk arrangør) NM-forberedende samling (2.-5.august) syd for Kongsvinger på Hedmarken. I løpet av samlingen, som strekker seg over fire dager, legges det opp til seks o-tekniske økter. (04.06.2004)
Les mer

Til tross for ett dårlig langstrekk hvor hun tapte nesten 8(!) minutter, tok Zsuzsa Fey femteplassen i et Lang-NM med god deltagelse. Carl W Kaas fulgte opp i herreklassen med et solid løp og en 13. plass. Resultater. Alle 9 fra Tyrving fullførte.

Løypene var utfordrende, og de fleste herrene løp mellom 1200 og 1400 meter oppover. Flott vær, tørre myrer, godt kart, nydelig utsikt gav en utmerket ramme rundt arrangementet. (01.06.2004)
Les mer

Teknikktreninger med friidrettsgruppa
O-gruppa har i løpet av vinteren og våren gjennomført syv treninger sammen med friidrettsgruppa, og forhåpentligvis blitt litt bedre løpsteknisk. Vi ønsker å fortsette dette samarbeidet gjennom hele året, og legger derfor opp til treninger sammen med friidrettsgruppa tirsdager kl.18.00 med oppmøte på Nadderud. Treningene er åpne for alle løpere i Tyrving som ønsker å forbedre steget, men med hovedfokus på juniorer og seniorer. Ungdommene oppfordres også til å møte, for å få litt skikkelig kvalitetstrening. (28.05.2004)


KM stafett (veteran/junior)
Årets KM Stafetter for veteraner og juniorer går i år av stabelen på en onsdag(!) og attpåtil i Buskerud krets med Konnerud som arrangør. Antagelig er de fleste ikke klar over dette, så derfor er det sendt ut mail med oppfordring og informasjon.

Innbydelsen finner du på Konneruds nettsider. Løpsdato er onsdag 9. juni, så vi må melde på lag rett over pinse. Dette er tross alt KM så vi kan ikke være bekjent av å ikke stille opp med helst både gode og flere lag. Klassene for veteran er H120 og D120, dvs i snitt 3 x 40 åringer. For junior er det ordinære H/D17-20 klasser. Meld deg på til tyrving@tyrving.idrett.no. (28.05.2004)


Det begynner å dra seg til i Maxim-Cup, og kun finalen på Lathusåsen gjenstår. Tyrving har vært med å sette sitt preg på konkurransen, både når det gjelder topp og bredde. Før finalen er det kun en Tyrving-løper som innehar en ledertrøye. Frode Balchen leder klatrekonkurransen, men har langt fra en komfortabel ledelse og løper med press på seg i finalen kommende onsdag. Også Nicholas Morgan har en liten sjanse på den gule ledertrøyen, men går ut 1,45 min bak lederen på jaktstarten. Men Tyrving er imidlertid i toppen i mange andre av konkurransene i Maxim-Cup... (28.05.2004)
Les mer

Nicholas Morgan tatt ut til EM
Britene har denne helgen hatt de siste EM-testløpene, og i formiddag ble de britiske lagene til EM tatt ut. Nicholas Morgan var en av de som ble tatt ut i den britiske troppen, og som dermed får løpe EM i Roskilde (Danmark) i begynnelsen av juli. De norske EM-testløpene finner sted i Roskilde andre helg i juni, og det er påmeldt seks seniorer fra Tyrving.

Artikkel Nopesport: European Champs Team (24.05.2004) (24.05.2004)


Det var et noe svekket 1.lag som stilte til start på 15stafetten i dag. Flere av de antatt beste manglet, og det gikk særlig utover senior herrene. Tyrvings 2.lag vekslet forran Tyrvings 1.lag etter 1.etappe, men så tok 1.laget over. Etter at seniorene, den antatt svakeste lagdelen, hadde løpt var Tyrving med å kjempe helt i toppen. Ungdommene og veteranenen førte Tyrving opp i ledelsen på 3.etappe, men så ble Nydalen og Fredrikstad for sterke. Da parallelletappene var unnagjort var Tyrving nede på 4.plass, men 1.laget løp seg opp til 3.plass når det dro seg til mot slutten. Et oppløftende resultat etter 8.plassen i fjor.

Vel så stort var det at fire Tyrving-lag, altså 60 løpere, gjennomførte stafetten og markerte klubbens bredde. Det er godt å se at Tyrving fortsatt er en av norges største breddeklubber. Sportskomiteen takker alle som stilte opp for innsatsen! (22.05.2004)
Les mer

Endrede, men fulle lag til 15stafetten
Etter flere forfall i dag så det en stund kritisk ut for 4.laget, men nå har vi 60 løpere klare for 15stafetten. Lagene er endret, så ta en titt på de oppdaterte lagene. Starten går lørdag kl.11.00. Vær ute i god tid! (21.05.2004)


Lagene til 15stafetten!
Da er alle fire lagene til 15stafetten tatt ut. Lagene finner du her. Alle lagene er pr.i dag fulle, og alle som har meldt seg på skal være på et lag. Vi håper på minimalt med forfall, men om det skulle bli forfall og omrokkeringer på lagene skal de som blir berørt få beskjed av UK (ihvertfall hvis de får en tidligere etappe). Evt endringer blir også oppdatert på nett.

Vel møtt til 15stafetten på lørdag! (20.05.2004)


Uttak interkretskampen!
Da har kretsen tatt ut lagene til interkretskampen, og i troppen på 28 løpere finner vi fire ungdommer fra Tyrving. Det gjør Tyrving til nest største klubb i AOOKs tropp, med en løper mindre enn Raumar og flere løpere enn både Asker og Fossum.

Ida Tiltnes og Ingrid Berge kom seg greit med i D14, med 5. og 6.plass sammenlagt. I H16 overbeviste Harald Berge med 2.plass sammenlagt, mens fjorårets Hovedløpsvinner, Rannveig Øverøyen, så vidt klarte å kapre en 7.plass i den veldig sterke D16 klassen.

Uttaket finner du på kretsens nettsider. (17.05.2004)


Uttak 15stafetten
De to første lagene til 15stafetten er nå tatt ut, og ligger ute under lagoppstillinger. 2. og 3.laget offentliggjøres i begynnelsen av neste uke, ettersom vi fortsatt mangler et par løpere. Alle som har meldt interesse kan regne med å få løpe. (16.05.2004)


Tiltnes med gul ledertrøye
Maxim-Cup er igang, og Tyrving besitter en av de åtte ledertrøyene før Vardåsen Downhill. Det er til gjengjeld den gjeveste av dem alle: den gule ledertrøyen. Den er det Anders Tiltnes som får løpe med i Vardåsen Downhill, etter å ha utklasset konkurrentene på Sauejordet. Han leder med det også H17-20, mens Nicholas Morgan leder H21.

I ungdomscupen har Tyrving 11 løpere videre til kvartfinalen. Kvartfinalen foregår i neste løp av Maxim-Cup på Vardåsen onsdag 19.mai. Der deltar Tyrving ungdommer i følgende dueller:
D15: Ingrid Skantze (Tyrving) vs Nora Kjørlaug (Asker)
D14: Kristin Nørstebø (Tyrving) vs Live Lindemark (Asker)
D14: Ida Tiltnes (Tyrving) vs Kaia Wøien Nicolaisen (Asker)
D13: Hanna Kristine Lindseth (Tyrving) vs Sigrid Rønneberg (Haslum)
H16: Harald Berge (Tyrving) vs Sverre Haug Lindseth (Tyrving)
H15: Jørgen Mathias Nipen (Tyrving) vs Eirik Haverstad (Lierbygda)
H13: Gunnar Fiskum (Tyrving) vs Tom Erik Lundamo (Fossum)
I tillegg er Rannveig Øverøyen (D15), Espen Weltzien (H15) og Andreas Sæbø (H14) videre til semifinalene på walkover.

Se resultater fra Maxim-Cup. (14.05.2004)


Ranking for uttak interkretskampen
3 av 4 uttaksløp til interkretskampen er unnagjort. Det siste er Bækkelagets kretsløp søndag 16.mai. Sammen med Raumar ligger Tyrving best ann, og har for øyeblikket fire inne i troppen på 28 løpere. Harald Berge leder H16, og er klar for interkretskamp, mens Bjørn Ekeberg har en ikke like trygg 5.plass i samme klasse. I samme klasse ligger Espen Weltzien på 8.plass, og har sjansen til å kvalifisere seg med et godt løp på søndag. I D16 ligger Rannveig Øverøyen på 8.plass, og med et godt løp på søndag har hun gode muligheter til å ta en plass i troppen. I D14 ligger Ida Tiltnes på 4.plass og Ingrid Berge på 6.plass, og er begge med i AOOKs tropp for øyeblikket.

Se kretsens ranking (12.05.2004)


Premiere i Maxim-Cup i dag
I kveld braker det løs på Sauejordet. Tidenes første Maxim-Cup går av hengslene, og 200 løpere skal gjennomføre en rask løype med vinnertider ned mot 12 minutter. Ja, kanskje til og med under. Det er snakk om km-tider på under 5 min/km. Det er duket for en fartsfyllt og spennende premiere i Maxim-Cup!

Det er mulig å melde seg på direkte på samlingsplass, så hvis du ikke har meldt deg på: møt opp på Sauejordet i kveld (merket fra Griniveien, parkering på Haug Skole). Start mellom kl.18.00 og 19.00. (12.05.2004)


O-nett i fare for å legges ned
O-Nett, norges mest besøkte nettsteder om orientering, står i fare for å legges ned. Mattis Myhre overtar som redaktør fra 1.juni, men o-nett er avhengig av flere nettskribenter. Ellers vil nettstedet legges ned f.o.m. juni. Så hvis DU kunne tenke deg å skrive for O-Nett kan du sende en mail til mattis@o-nett.com.

Les mer på O-Nett (10.05.2004)


I dagens vårløp i ungdomsserien kunne 232 løpere nyte sommertemperaturer i Tanumskogen. Her er resultatene og strekktider. (08.05.2004)
Les mer

Suveren seier til Ingunn i NorgesCupen
Juniorene har i helgen løpt de to første løpene i NorgesCupen. På lørdag endte Ingunn Weltzien på 14.plass, noe hun slett ikke var fornøyd med. Etter å ha tilbragt litt tid på samlingsplass etter løpet bestemte hun seg for å løpe gjennom løypa en gang til. I dag var det en langt mer konsentrert Ingunn som løp inn til en suveren seier i D17-18E, fire minutter forran Emma Johansson (Fredrikstad) på 2.plass og Betty Ann Bjerkreim Nilsen (Torridal) på 3.plass.

I eldste gutteklasse ble Anders Tiltnes nr.5, etter et langt fra perfekt løp. "Man blir god til det man trener på", sier Anders. Det lover godt forran testløpene i Danmark og Junior VM i Gdansk, Polen. Morten Nilstad Pettersen endte på en sterk 10.plass, forholdene tatt i betraktning. Morten er russ i år, og har tilbragt de to siste nettene på Tryvann.

Fullstendige resultater
Artikkel O-Nett: Mye god løping i Smaaleneneløpet (02.05.2004)
Artikkel Kondis: Andre løp i Craft cupen for junior (02.05.2004) (02.05.2004)


Idrettsstipend til Weltzien
Det er tid for utdeling av idrettstipend fra Bærum kommune (ved idrettsrådet), og vi gratulerer Audun og Ingunn Weltzien med hvert sitt stipend. (29.04.2004)


Helgens 10-MILA ble åpnet med ungdoms stafett! Kl. 11.00 startet Tyrvings 3 lag! Det var 380 lag som i år stilte på startstreken, så konkuransen var enorm! Allikevel imponerte alle 3 lagene stort og kom seg gjennom (uten å bli disket) verdens størst ungdoms-stafett!

1.laget kom på 46.plass

2.laget kom på 60. plass

3. laget kom på 287. plass

Legg merke til at Tyrvingrekorden på ungdomskavlen er 43.plass og ble nesten slått av begge lagene! Det er en god gjeng som snart blir voksne!! (26.04.2004)
Les mer

46., 60., 287., 63., 40. utenfor konkurranse, 278 og brutt - ble årets plasseringer på Tio. (26.04.2004)
Les mer


<< Forrige  1-10  11-20  21  22  23  24  25  26  27  28  | < 29 >  30  31-40  Neste >>

!