Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Det ble 13.plass til Anne på dagens kortdistanse i Junior VM i ski-orientering. Tross et ikke helt topp løp holdt det til å bli beste norske jente. Anne var imidlertid nesten 5 minutter bak Russiske Elena Grand, som med seier i dag tok sitt andre gull i årets Junior VM. (21.02.2003)
Les mer | Ski-o

Deltakerrekord på SpringCup
Tyrvings påmeldingsfrist til SpringCup har gått ut, og det blir i år rekordstor deltakelse. Hele 56 personer har meldt seg på deler av klubbens opplegg, og av de løper 48 for Tyrving. Med 38 påmeldte til nattløpet, 48 påmeldte på lørdagens klassisk og 12 påmeldte stafettlag er Tyrving igjen blant de største klubbene på SpringCup. Om en drøy måned braker det løs!

Mer info om opplegget ligger ute eller kommer i løpet av den nærmeste måneden på SpringCup siden. En oppdatert liste over påmeldte ligger ute på nett, så sjekk at du er oppført med riktige klasser og riktig reiseopplegg. (19.02.2003)


Anders Hauge og Sigve Vågsnes arrangerer natt ski-o fra Kjelsås tirsdag 25. februar. (19.02.2003)
Les mer | Treninger

I dag ble åpningsdistansen i årets Junior VM i ski-orientering avviklet. Anne Øverøyen er Tyrvings håp i mesterskapet, og hun gjennomførte de 16 postene over 8,7 km på en bra måte. Det ble til slutt en 6.plass, bare 13 sekunder bak 4.plassen og under et minutt bak sølvet. (19.02.2003)
Les mer | Ski-o

Årets første NM gull
Lørdag arrangerte Sandefjord og Lardal NM i ski-orientering. Anne Øverøyen har gått i seniorklassen i hele år selv om hun fortsatt er junior, og var stor favoritt til å ta gullet i den sammenslåtte juniorklassen (D17-20) i NM. Det ble favorittseier, med over to minutters margin ned til Una Glende Janson (Konnerud) på andre og Maren Kaarby (Nydalen) på tredje. Anne hentet dermed hjem årets første NM gull til Tyrving.

I damenes seniorklasse gjorde Stine Kirkevik fra Asker comeback med en knusende seier med nesten 8 minutter. Zsuzsa Fey ble nr.6.

Søndag kveld reiser Anne og resten av den norske troppen til junior VM i St.Petersburg. Der skal de kjempe om enda gjevere medaljer. Mesterskapet starter onsdag 19.februar, og tyrving.idrett.no vil forsyne sine lesere med resultater og komentarer fra Russland. Så følg med på nett... (16.02.2003)
| Ski-o

Nå har det kommet info om den første NOM-relevante dagssamlingen...
Mer info finner du her

Anders har også lagt ut NOM-kartene på nett. Noe NOF ikke har fått til... (12.02.2003)


Uttak til World Cup og Junior VM i ski-o
NOF har tatt ut troppen til World Cup i ski-o i Österund 8.-13.februar. Troppen på 3 damer og 6 herrer inkluderer Anne Øverøyen (Tyrving) og Torbjørn Sagberg (tidligere Tyrving, nå NTNUI). På lørdag går de mellomdistanse og på søndag stafett. Anne deltar bare på disse to distansene, mens Torbjørn også får med seg normaldistansen på tirsdag.

NOF har også tatt ut troppen til junior-VM i ski-o, som arrangeres i St.Petersburg (Russland) 16.-22. februar. Der ble det tatt ut hele 6 jenter og 4 gutter, og troppen inkluderte selvfølgelig Anne.

Sportskomiteen ønsker både Anne, Torbjørn og resten av den norske troppen lykke til i de kommende konkurransene!!! (06.02.2003)
| Ski-o

Sølv til damene i Ski-o NM

Tyrving-laget, som bestod av Zsuzsa Fey, Sidsel Owren Nørstebø og Anne Øverøyen, var på forhånd blant favorittene i dagens Ski-o NM stafett på Skrim-fjellet. Men den store favoritten til gullet var Lillehammer, som har hentet hjem gullet de siste årene. Slik ble det også i år, men Tyrving var med å gi Lillehammer konkurranse hele veien. Etter 1.etappe vekslet Zsuzsa som nummer to, like bak Stine Kirkevik fra Asker. På etappen etter bli Sidsel hentet inn av Lillehammer, men vekslet allikevel først. Anne gikk dermed ut på siste etappe med noen meters ledelse, men det holdt ikke mot Kjersti Reenaas som har vært årets beste norske dameløper i ski-orientering. Dermed ble det til slutt en veldig gledelig 2.plass til Tyrving.

Innlegg Budstikka: Tyrving-sølv i ski-o-stafett-NM (03.02.2003) (01.02.2003)
| Ski-o

På torsdagene arrangerer Tyrving O-trening. Det er vanligvis gate-orientering, men sist torsdag var det nattorientering på Kalvøya. De siste ukers mildvær har gjort at det nesten er bart i skogen og med den sterke kulden de siste dagene så var det fast og fin snø! Ikke en fot skulle slite med tung snø... (31.01.2003)
Les mer

Tyrvingløpere i NM i langrenn
I Molde arrangeres i disse dager NM i langrenn. Og der det arrangeres NM, der er det Tyrvingløpere. I dag har det vært 10km klassisk. En av våre nye klubbmedlemmer av året, Carl Waaler Kaas, går langrenn for Heming men har dessverre slitt litt med sykdom i det siste. Han endte allikevel på en 120.plass i dag. Frode Balchen gjør et aldri så lite comeback for Oddersjaa... i langrenn. Det endte i dag med en 161.plass. (30.01.2003)


Tyrving stiller lag i Ski-o NM stafett
Lørdag 1.februar arrangeres årets Ski-o NM stafett på Botne, og Tyrving stiller med ett damelag. Start i dameklassen er kl.12.15.


1.etp 6 km Zsuzsa Fey
2.etp 6 km Sidsel Owren Nørstebø
3.etp 6 km Anne Øverøyen
(30.01.2003)
| Ski-o

Juniorsamling 8.februar
Tyrving inviterer juniorene i Asker, Fossum og Tyrving til dagssamling på klubbhuset lørdag 8.februar. Mer info om samarbeidet mellom Asker- og Bærumsklubbene og info om samlingen, finnes på treningssidene. (29.01.2003)


AOOKs o-seminar 8.mars
8. mars arrangerer Akershus og Oslo Orienteringskrets o-seminar på Norges Idrettshøgskole. Deltakerne kan velge mellom tre temaer:
A. Ungdom tar ansvar
B. Hvordan utnytte EDB til å skape vellykkede arrangementer
C. Hvordan synliggjøre orientering i media
Påmeldingsfrist er 6. februar. Påmelding kan sendes direkte til kretsen på akershus.oslo@orientering.no (deltakeravgift skal betales til kretsen innen samme frist). (27.01.2003)


Påmeldingslister 2003
Fristen for rimeligere påmelding til flere sommerløp går ut allerede 1. februar for noen av de større løpene. Gå igjennom listen over vårløp og sommerløp. (26.01.2003)


Denne gangen, og i fremtiden, kommer Siste Post i mer moderne format. Heretter vil Siste Post kun komme på nett og på mail til o-alle@tyrving.idrett.no. Den funksjonen Siste Post tidligere har hatt vil heretter bli ivaretatt av Tyrving Nytt, som vil fortsette å dette ned i postkassen til alle Tyrving-medlemmer med jevne mellomrom. Dermed vil ikke noe være tapt, bare vunnet. Med det nye året kom også Tyrvings nettsider i ny klesdrakt, og vil i fremtiden bli oppdatert hyppig med det meste man trenger å vite. Så følg med!!! (19.01.2003)
Les mer

Stafettmøte tirsdag 28.januar
Det vil bli avholdt et stafettmøte på klubbhuset tirsdag 28.februar kl.19.30, for alle som har tenkt til å løpe senior-stafetter sesongen 2003. Møtet vil bli ledet av Eystein Weltzien, og målet er å stille bedre forberedt til stafetter kommende sesong. Sportskomiteen håper flest mulig herreløpere og dameløpere har anledning til å komme.

Mer info (18.01.2003)


Gull til herrene i ski-o EM
... men det var uten Bærumsløpere på laget. På vinnerlaget gikk Øystein Kvaal Østerbø (NTNUI), Eivind Tonna (Asker) og Tommy Olsen (Vang). På 2.laget gikk Torbjørn Sagberg (tidligere Tyrving, nå NTNUI), Geir Ødegård (NTNUI) og Anders Hauge (tidligere Haslum, nå Asker). De endte på 8.plass, men var ikke mer enn 5 minutter bak lagkameratene som vannt. I dameklassen endte det med 7.plass for de norske. Marte Reenaas har vært syk hele uken, og dermed gikk Kristin Hasle (Lillehammer) inn som ankerkvinne på damelaget. Kjersti Reenaas (Lillehammer) gikk 1.etappe mens Tyrvings eneste representant i EM, Anne Øverøyen, gikk 2.etappe.

Les mer om stafetten på o-nett. (17.01.2003)
| Ski-o


Torsdag ble den tredje distansene i EM i ski-o avviklet, og denne gangen var det normaldistansen som stod for tur. Det endte med en sterk norsk dag, og en veldig gledelig 8.plass til Torbjørn Sagberg. Da var han bare et drøyt minutt bak bronsen, og tredje beste norske. Torbjørn har så langt gjennomført et meget sterkt EM, selv om det bare var så vidt han fikk være med til Italia. Anne Øverøyen endte på en 27.plass i dag, men med en 20.plass og en 19.plass er hun også veldig godt fornøyd med mesterskapet. "Jeg er kjempefornøyd med de to første løpene, som gikk over all forventning", sier hun fra Italia i et eksklusivt intervju med tyrving.idrett.no. "I dag var jeg helt ødelagt fra startpost til mål, så det var ikke noe gøy. Men nå er jeg klar til stafett", legger hun til. Stafetten finner sted i Seiser Alm (Italia) på fredag formiddag. (16.01.2003)
Les mer | Ski-o

I dag var det sprint som stod for tur i EM i ski-o i Seiser Alm (Italia). Anne Øverøyen endte på 19.plass, en plass bedre enn i går og tre minutter bak vinneren. Torbjørn endte enda nærmere vinneren (2 min 19 sek bak), noe som holdt til en 22.plass. (14.01.2003)
Les mer | Ski-o

I dag ble EM i ski-orientering innledet med mellomdistanse i Seiser Alm (Italia). Dagens distanse hadde fellesstart, og Tyrving hadde en løper på startstreken. Anne Øverøyen, som deltar i senior EM selv om hun fortsatt er junior, gikk inn til en sterk 20.plass, drøye fem minutter bak Tatjana Vlassova fra Russland som vannt. Det var 43 startende damer i dagens renn. Torbjørn Sagberg, som nå går ski-o for NTNUI, endte også på 20.plass i dag, blant 67 startende herrer. EM fortsetter med sprint i morgen. (13.01.2003)
Les mer | Ski-o


<< Forrige  1-10  11-20  21-30  31  32  33  34  35  36  37  38  | < 39 >  40  Neste >>

!