Orientering | Friidrett | Hovedstyret | Barneidrett

Nyheter

Anders til topps i Nord-Jysk
Noen av de mest vårkåte o-løperne har vært i Danmark i helgen og deltatt i Nord-Jysk 2-dagers. Mange av de beste danske juniorene var der, og også det norske juniorlandslaget var representert. Det var to reale distanser på 8,5 km og 10,5 km som ble tilbakelagt i H17-20E. Anders Tiltnes endte på en godkjent 4.plass på lørdagen, men på søndag klatret han helt til topps og viste at formen er på gang. Rapport fra løpene og løypene med veivalg finnes på www.tiltnes.tk. Også Arne Tiltnes (to 3.plasser) og Frode Konst (8.plass og 5.plass) deltok i Nord-Jysk. (16.03.2003)


Gjennomført dugnad
I løpet av den siste uken har noen Tyrving-medlemmer jobbet dugnad for båtmessen "Sjøen for alle". Dette gir penger i kassen, og det trenger vi i disse nedgangstider. Styret takker Morten Nilstad Pettersen, Nicholas Morgan, Frode Balchen, Zsuzsa Fey, Frode Konst, Morten Christophersen og Geir Hoff for innsatsen! (14.03.2003)


SpringCup-kveld torsdag 20.mars
Torsdag 20.mars kl.20.00 blir det SpringCup-kveld på klubbhuset. På det tidspunktet vil alt opplegget til SpringCup være 100% klart. Vi vil se på kartene som vil bli benyttet på klassisk distansen og stafetten på overhead (kartene ligger også ute på Tyrvings SpringCup-sider), og snakke litt om terreng, konkurranser etc. For de interesserte ligger nå startlistene ute på arrangørens hjemmeside.

Nina Kolberg vil også ha med seg de nye løpsdraktene på SpringCup-kvelden, så det vil være mulig å kjøpe drakter til sesongåpningen (hvis noen skal ha andre drakter enn de nye må de gi beskjed til Nina). Sportskomiteen håper flest mulig har anledning til å komme! (14.03.2003)


Klubbkveld tirsdag 18.mars
Vårens første klubbkveld finner sted på klubbhuset tirsdag 18.mars kl.19.30. Temaet vil være mental trening og idrettspsykologi, og bli ledet av Audun Svartdal. Audun Svartdal er tidligere landslagstrener i ski-skyting, og har mange års erfaring som trener.

Mental treninger og idrettspsykologi er et område det kan sies veldig mye om. Derfor er det ønskelig at klubbens medlemmer kommer med ønsker om hva dere vil skal bli tatt opp, eller spørsmål dere har som klubbkvelden kan ta utgangspunkt i. Vi håper dette vil gi alle et bedre utbytte av klubbkvelden, og at dere kan få svar på en del spørsmål og få en del impulser fra en som kan mer om dette enn de fleste...

Benytt forumet til å komme med innspill. Det er også mulig å skrive anonyme innlegg. (13.03.2003)


Ny besøksrekord!!!
Tyrving-sidene satte tirsdag 11.mars ny besøksrekord med 2276 sideoppslag. Det har også vært en jevn økning i antall besøkende de siste ukene, som er gledelig nå når det nærmer seg sesongstart. (12.03.2003)


Oslo City-Cup 2003
Det nærmer seg o-sesong, og da også Oslo City-Cup som i år har 10 års jubileum. Første løp i årets OCC er allerede 1.april på Haraløkka, og påmeldingsfristen for forhåndspåmelding går ut torsdag 27.mars. Påmelding kan gjøres online på hjemmesiden for Oslo City-Cup 2003. (11.03.2003)


O-rettslaget's dagbok fra Portugal
Torbjørn Sagberg og Carl Waaler Kaas er vel hjemme på o-rettslaget igjen etter en drøy uke i Portugal. På hjemmesiden til o-rettslaget har de lagt ut dagbok fra samlingen. Der kan de melde om alt fra snø til kraftig sol. De har også lagt ut noen bilder, men kjenner vi o-rettslaget rett vil det nok komme flere bilder med tiden... bare de får tilbake døgnrytmen etter å ha vært i Portugal som ligger en hel tidssone til venstre for Norge. Sportskomiteen håper formen er på topp om et par uker når o-rettslaget skal ut i H21E1 i SpringCup... (11.03.2003)


Søknadsfrist for kommunalt idrettsstipend
Det er satt av kr 60000,- til kommunalt idrettsstipend i Bærum i 2003. Stipendet blir fordelt av Bærum Idrettsråd etter søknad. Søknadsfristen er torsdag 13.mars til Kirsten Larsen, som sender søknadene videre til Bærum Idrettsråd innen fristen med uttalelse og undertegning fra Tyrving.

Statutter for kommunalt idrettsstipend i Bærum 2003
Søknadsskjema (11.03.2003)


Har noen funnet noen Tyrving-løpere i løpet av vinteren? På treningene er de sjelden å se. Bør du få dårlig samvittighet nå? Ja! Det er under 30 dager til Spring Cup!!! (09.03.2003)
Les mer | Treninger

Elitesatsingen i Tyrving har, som mange sikkert har fått med seg, fått et nytt driv. Vi er 12 løpere som satser hardere enn noen sinne før og i tillegg er det en rekke andre løpere, både juniorer og seniorer, som er med på elitesatsingen i Tyrving. Det arrangeres samlinger og møter og alt legges til rette for at alle som vil skal få muligheten til å bli så gode som de vil. (09.03.2003)
Les mer | Info

Dagssamlinger på barmark
Værgudene har slått seg litt vrange i år, ihvertfall for oss orienteringsløpere. Landslaget fikk snø på sin samling i syd-Italia, og i østfold blir det stadig bedre skiføre. Søndagens dagssamling blir dermed flyttet til Larvik, der det ikke er fullt så testløp-relevant men betydelig mindre snø. Sjansene skal være store for å finne barmark i Larvik på søndag, og Larvik prøver å holde o-Norge oppdatert på snøforholdene på sin hjemmeside. Påmelding til Morten Christophersen så fort som mulig.

Lørdag 15.mars arrangerer Jan Arild Johnsen dagssamling i Larvik for juniorene i Asker og Bærum. Tyrving åpner for at både juniorer og seniorer kan delta. Påmeldingsfrist for denne samlingen er tirsdag 11.mars til Morten Christophersen. (07.03.2003)


TIOmila - 50 dager igjen!
TIOmila, vårens store høydepunkt, er under to måneder unna. Tyrving satser på å stille med to herrelag, to damelag og tre ungdomslag. I tillegg håper vi å ha med en stor lederstab. Planleggingen av årets TIOmila er godt i gang...

Det ligger nå en del informasjon ute på Tyrvings TIOmila-side, og det vil komme mer informasjon etterhvert som TIOmila nærmer seg. Påmelding kan gjøres som for vanlige løp til tyrving@tyrving.idrett.no for løpere, eller til Morten Christophersen for de som ønsker å være ledere. (07.03.2003)


Deadline for stoff til Tyrving Nytt
Neste Tyrving Nytt kommer ut ved påsketider. Deadline for å sende inn stoff / innlegg til Tyrving Nytt er 15.mars, og kan sendes til Kirsten Larsen. (06.03.2003)


Juniorsamling 15.mars
Asker inviterer juniorene i Asker, Fossum og Tyrving til dagssamling i Larvik lørdag 15.mars. Mer info om samarbeidet mellom Asker- og Bærumsklubbene og info om samlingen finnes på treningssidene. (06.03.2003)


Portugal O-Meeting
O-sesongen er i gang over store deler av verden, selv om det fremdeles er flott skiføre i Bærumsmarka og snøen laver ned i Tyrving-land. I Portugal har landets største o-løp blitt arrangert de siste dagene, med sterke løpere som Marian Davidik og Troy de Haas på startstreken. Også Tyrvings Carl Waaler Kaas og Torbjørn Sagberg, bedre kjent som o-rettslaget, har deltatt. Det endte med relativt beskjedne 28.plass (Carl) og 30.plass (Torbjørn) sammenlagt. Men det er fortsatt litt tid til å finpusse formen til sesongstart, så Tyrvings skap-trøndere stiller nok sterkere når det drar seg til i østfold om en drøy måned. (06.03.2003)


Stafettmøte torsdag 6.mars - endring
Eystein Weltzien har dessverre blitt nødt til å kaste inn håndklet, grunnet sykdom. Men vi har vært så heldig at Øystein Holo har sagt ja til å lede stafettmøtet for herrene på torsdag. Øystein har bidratt til en rekke gode plasseringer i TIOmila, og er kanskje rekordholder med 13 strake topp 15 plasseringer. Først med NTNUI og deretter med Halden. Det er dermed en veldig god reserve vi har fått til å lede stafettmøtet førstkommende torsdag. Wenche Hultgreen leder møtet for damene. Treningen på Ringerike går som planlagt. Mer info finnes på stafettsidene. (04.03.2003)


Stafettmøte og o-teknisk trening
Torsdag 6.mars leder Eystein Weltzien og Wenche Hultgreen det andre stafettmøtet i 2003. I den forbindelse avholdes årets første o-tekniske trening i dagslys på Burudåsen på Ringerike, med oppmøte mellom kl.16.30 og kl.17.00. Møtet holdes etter treningen, på klubbhuset kl.19.30. For mer info, se stafettsidene. (01.03.2003)


Tyrvinger på ski
Mens o-sesongen enda er noen uker unna, har flere løpere fra Tyrving tatt del i årets viktigste konkurranser i langrennsløypa. Både Junior NM og Ungdommens Holmenkollrenn ble arrangert denne helgen.

Junior NM i langrenn startet på torsdag. Der gikk Ingunn Weltzien inn til en flott 7.plass i sin klasse. I lørdagens renn over 3 km fri-teknikk nærmet Ingunn seg de beste ytterligere, og gikk inn til en sterk 4.plass. Bare 1 sekund bak Betty Ann Bjerkreim Nilsen fra Torridal på bronseplass. Også Audun Weltzien deltok i Junior NM. Fullstendige resultater finnes på www.langrenn.com.

I Ungdommens Holmenkollrenn tok Rannveig Øverøyen en sterk 3.plass på lørdagens klassiske renn, og besteg dermed nederste trinn på pallen og splittet trioen som stod på pallen i fjor. Søndag tok Rannveig en ny sterk 4.plass, denne gangen i fri-teknikk. En rekke andre Tyrving-ungdommer har også deltatt i Ungdommens Holmenkollrenn i helgen. Fullstendige resultater finnes på arrangørens hjemmeside. (01.03.2003)


For et par dager vendte en gjeng Tyrving-løpere (Anders, Anne, Frode, Kristin, Morten C, Morten NP og Sunniva) samt Maren Kaarby og Jorid Flatekval hjem fra en jakt etter alle o-løperes drøm gjennom en lang vinter - våren! Elitesamlingen i Skåne var et faktum, men fant vi egentlig våren, eller spilte naturen oss et puss? (01.03.2003)
Les mer

Dagssamling avlyst
Den NOM relevante dagssamlingen søndag 2.mars er avlyst, fordi det ligger for mye snø i de NOM-relevante terrengene i Moss og Sarpsborg. Neste NOM relevante dagssamling blir søndag 9.mars i Sarpsborg. (01.03.2003)<< Forrige  1-10  11-20  21-30  31  32  33  34  35  36  37  | < 38 >  39  40  Neste >>

!